وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

Level 2 Food Safety & Hygiene for Catering- by an EHO

سرفصل های دوره

Get trained by an Environmental Health Officer


1. Introduction
  • 1. Introduction

  • 2. Unit 1
  • 1. Unit 1 Food Safety Overview
  • 2. Key Food Safety Terms and Definitions.html

  • 3. Unit 2
  • 1. Unit 2.1 Food Safety Hazards
  • 2. Unit 2.2 Pathogens
  • 3. Unit 2.3 Allergens
  • 4. Hazards and Contaminants.html

  • 4. Unit 3
  • 1. Unit 3 Refrigeration, Cooling and Cold-Holding of Foods
  • 2. Chilled Food Storage Temperatures.html

  • 5. Unit 4
  • 1. Unit 4 Cooking, Reheating and Hot-Holding of Foods
  • 2. Hot Food Temperatures.html

  • 6. Unit 5
  • 1. Unit 5 Safe Food Storage
  • 2. Safe Food Storage.html

  • 7. Unit 6
  • 1. Unit 6 Food Safety Management
  • 2. Food Safety Management Systems.html

  • 8. Unit 7
  • 1. Unit 7 Food Handlers and Personal Hygiene
  • 2. Food Handlers and Personal Hygiene.html

  • 9. Unit 8
  • 1. Unit 8 Cleaning and Disinfection
  • 2. Cleaning and Disinfection.html

  • 10. Unit 9
  • 1. Unit 9 Food Premises and Equipment
  • 2. Signs of Pests.html

  • 11. Unit 10
  • 1. Unit 10 The Law in Relation to Food Safety
  • 2. The Law in Relation to Food Safety.html
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    افزودن به سبد خرید
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    تولید کننده:
    مدرس:
    شناسه: 39453
    حجم: 1815 مگابایت
    مدت زمان: 113 دقیقه
    تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۳
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید