در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
همانطور که میدانید تهیه غذا بخشی مهم از زندگی فرهنگ ها و جوامع مختلف بوده است. با مشاهده این کورس آموزشی با جنبه های فرهنگی و تاریخی غذا و آشپزی آشنا شده و مطالب بسیار بسیار جالبی که هیچ کس دیگر از آن ها اطلاع ندارد را یاد می گیرید.
عنوان اصلی : Food: A Cultural Culinary History
شکار، گردآوری و آشپزی عصر حجر
آنچه کشاورزان اولیه می خوردند
مصر و هدیه نیل
یهودیه باستان - از عدن تا قوانین کوشر
یونان کلاسیک - شراب، روغن زیتون و تجارت
مبادله اسکندریه و چهار طنز
هند باستان - گاوهای مقدس و آیورودا
یین و یانگ از غذاهای کلاسیک چینی
غذا خوردن در رم جمهوری خواه و امپراتوری
مسیحیت اولیه - آیین های غذایی و زهد
دوران تاریک اروپا و شارلمانی
اسلام هزار و یک شب آشپزی
کارناوال در قرون وسطی بالا
غذاهای گوتیک بین المللی
رنسانس در آشپزخانه
آزتک ها و ریشه های آشپزی مکزیکی
1492 - جهانی شدن و غذاهای ترکیبی
آداب و رژیم های اصلاحی قرن شانزدهم
رم پاپ و عصر طلایی اسپانیا
تولد غذاهای عالی فرانسوی
انگلستان الیزابتی، پیوریتن ها، غذاهای کشور
خوراک هلندی - قهوه، چای، شکر، تنباکو
غذاهای آفریقایی و بومی
ادو، ژاپن - غذاخوری سامورایی و زیباییشناسی ذن
آشپزی استعماری در آمریکای شمالی
غذا خوردن در اوایل انقلاب صنعتی
رمانتیک ها، گیاهخواران، آرمانگرایان
اولین رستوران ها، سرآشپزها، و غذا
تجارت بزرگ و همگن سازی غذا
امپریالیسم غذایی در سراسر جهان
غذاهای مهاجران و رستوران های قومیتی
جنگ، تغذیه، و رکود بزرگ
جنگ جهانی دوم و ظهور فست فود
ضدفرهنگ - از هیپی ها تا فودی ها
علم ظروف جدید و موجودات جدید
گذشته به عنوان پیش درآمد؟
Food: A Cultural Culinary History
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.