در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
در این مجموعه آموزش پخت غذاهای عالی را به شیوه ای ارزان و با استفاده از مواد روزمره یاد گرفته و همراه با مدرس دوره تمرین خواهید کرد.
عنوان اصلی : The Everyday Gourmet: Rediscovering the Lost Art of Cooking
آشپزی - مواد لازم، تکنیک و طعم
ضروری ترین ابزار شما - چاقوها
ابزارهای ضروری بیشتر - از گلدان تا قیچی
پخت و پز با حرارت خشک با چربی
برشته کردن - پخت و پز با حرارت خشک بدون چربی
سرخ کردن - پخت و پز با حرارت خشک با چربی
از پوچ تا بخار پختن با حرارت مرطوب
پخت و پز - آشپزی ترکیبی
کباب کردن و کباب کردن - پخت و پز با حرارت خشک بدون چربی
سهام و آبگوشت - بنیاد
رقص Stir-Fry - پخت و پز با حرارت خشک با چربی
گیاهان و ادویه جات - طعم بر حسب تقاضا
سس - از Beurre Blanc تا Béchamel
غلات و حبوبات - آشپزی برای طعم عالی
سالاد از آشپزخانه سرد
تخم مرغ - از کلاسیک تا معاصر
سوپ از سراسر جهان
از Fettuccine تا Orecchiette - پاستاهای تازه و خشک
گوشت - از مرغ اسپاچکک گرفته تا تکه های گوشت خوک شور
غذاهای دریایی - از بازار تا بشقاب
سبزیجات در تنوع با شکوه
چند دسر عالی برای بزرگترها
عطش - مرز جدید طعم
درست کردن یک وعده غذایی، درگیر کردن حواس
The Everyday Gourmet: Rediscovering the Lost Art of Cooking
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.