وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

آموزش تکنیک های پخت و پز با گوشت ها و سس

سرفصل های دوره

در این دوره آموزشی آقای توماس کلر که از بزرگترین آشپزهاست به شما عزیزان یاد میدهد که چطور با سس ها ، گوشت و سبزیجات غذاهای بسیار خوشمزه بپزید.

عنوان اصلی : Thomas Keller Teaches Cooking Techniques Ii Meats, Stocks, And Sauces

سرفصل ها :

01-مقدمه
02-شروع به برش و کیفیت گوشت
03-پیلارد مرغ را تفت دهید
04-Sauté Wiener Schnitzel
05-مرغ سرخ شده
06-تکنیک برشته کردن در فر
07-سینه اردک کباب تابه
08-پان روستینگ Côte de Bœuf
09-مرغ کباب شده در فر
10-فور کباب دمنده پرایم ریب روست
11-تکنیک Braising و Braising à la Matignon
12-پخت کردن شانه خوک به‌صورت آلا ماتینیون
13-دنده های کوتاه برشته شده با شراب قرمز سرخ شده
14- بر روی استیک هیباچی، گوشت بره و مرغ کباب کنید
15- سهام، آبگوشت، و جوس یک بررسی اجمالی
16-استاک گوساله بو داده
17-استاک مرغ سبک
18- مروری بر سس ها
19-وینیگرت، وینگرت امولسیون شده، سس ویرج و ترشی وینگرت چاو چاو
20- مرغ ولوته و سس سوپرم، آلمانده و آلبوفرا
21-سس مرغ قهوه ای سریع و سس شاسیور
22-بستن

نمایش سرفصل های انگلیسی

Thomas Keller Teaches Cooking Techniques Ii Meats, Stocks, And Sauces

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
مدرس:
شناسه: 10339
حجم: 3720 مگابایت
مدت زمان: 366 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زیرنویس انگلیسی: دارد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 10 تیر 1398
آموزش تکنیک های پخت و پز با گوشت ها و سس
آموزش تکنیک های پخت و پز با گوشت ها و سس 1
آموزش تکنیک های پخت و پز با گوشت ها و سس 2
آموزش تکنیک های پخت و پز با گوشت ها و سس 3
آموزش تکنیک های پخت و پز با گوشت ها و سس 4
آموزش تکنیک های پخت و پز با گوشت ها و سس 5
آموزش تکنیک های پخت و پز با گوشت ها و سس 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید