وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

آموزش تکنیک های آشپزی حرفه ای

سرفصل های دوره

در این دوره آموزشی آقای Thomas Keller یکی از بهترین آشپزهای جهان و بوِیژه امریکا تکنیک های آشپزی ویژه خودشان را به شما عزیزان یاد میدهند. مدرس مباحث را به زبانی ساده و در حین کار بر روی پروژه های واقعی تدریس می کند.

عنوان اصلی : Thomas Keller Teaches Cooking Techniques

سرفصل ها :


01 - مقدمه:
با مربی جدید خود، سرآشپز توماس کلر آشنا شوید. این سرآشپز برنده جوایز، مروری بر آنچه در کلاس مستر خود خواهد آموخت، به اشتراک می گذارد: تکنیک های اساسی آشپزی که به شما قدرت می دهد تا در آشپزخانه خود غذای عالی درست کنید.
02 - راه اندازی آشپزخانه: ابزار ضروری:
قبل از شروع آشپزی، یاد بگیرید که کدام ابزار ضروری - از چاقو گرفته تا همزن - را همیشه باید در آشپزخانه نگه دارید.
03 - چیدمان آشپزخانه: مواد ضروری:
مواد اصلی را که برای تقویت و اضافه کردن طعم به هر غذایی نیاز دارید، بیاموزید.
04 - راه اندازی آشپزخانه: ظروف آشپزی:
با آموختن اینکه برای هر ظرفی به چه ظروفی نیاز دارید، چیدمان آشپزخانه خود را به پایان برسانید. سرآشپز کلر همچنین به شما نشان می دهد که چگونه از شلوغ شدن آشپزخانه خود با ابزارهای غیر ضروری جلوگیری کنید.
05 - مواد تشکیل دهنده منبع:
واقعاً وقتی غذا را محلی، ارگانیک یا پایدار می نامند به چه معناست؟ سرآشپز کلر این اصطلاحات را توضیح می دهد و در مورد نحوه انتخاب مواد اولیه برای وعده های غذایی صحبت می کند.
06 - سبزیجات: مقدمه:
سبزیجات منبع الهام برای سرآشپز کلر هستند. در اینجا، او شما را با چند آماده سازی آشنا می کند که به شما امکان می دهد از طعم آنها در هر فصل لذت ببرید.
07 - بلانچینگ بیگ پات: مارچوبه:
بلانچینگ به شما سبزیجات روشن، سرزنده و خوش طعم می دهد. تکنیک سرآشپز کلر را بیاموزید و ابزار مورد علاقه او برای پوست کندن مارچوبه را بیابید.
08 - لعاب: هویج:
سرآشپز کلر به شما می آموزد که چگونه با لعاب زدن هویج، شیرینی طبیعی هویج را نشان دهید.
09 - پوست کندن: گوجه فرنگی:
بیاموزید که چگونه سرآشپز کلر گوجه فرنگی را برای استفاده در سالاد، سس و ساندویچ تصفیه می کند - با پوست کندن آنها.
10- پختن: کنگر فرنگی:
تهیه کنگر به صبر و تمرین نیاز دارد. اما سرآشپز کلر به شما نشان می دهد که چگونه این ماده را به غذاهایی رضایت بخش و همه کاره تبدیل کنید.
11 - پوره: سیب زمینی:
این پوره سیب زمینی فرانسوی را نباید با پوره سیب زمینی اشتباه گرفت. یاد بگیرید که چگونه این ظرف مجلل را بسازید - از نوع صحیح سیب زمینی برای استفاده شروع کنید.
12 - ترشی کردن:
طعم‌های فصلی سبزیجات را برای لذت بردن در طول سال با یادگیری نحوه درست ترشی کردن آنها به تصویر بکشید.
13 - پوره: ازگیل:
یاد بگیرید چگونه یک جعفری را پوره کنید: سبزی ریشه ای کمتر شناخته شده ای که سرآشپز کلر عاشق آن است.
14 - ترکیب: بادمجان و سیر:
سرآشپز کلر به شما می آموزد که چگونه یک بادمجان را بچسبانید و از تکنیکی که بیشتر با اردک استفاده می شود برای تهیه یک غذای خامه ای و آبدار استفاده می کند.
15 - تفت دادن: کدو سبز:
یاد بگیرید که چگونه با این تکنیک طعم یک سبزی تابستانی معمولی را افزایش دهید.
16 - پخت: چغندر:
تکنیک سرآشپز کلر برای چغندر شامل پخت برای جلوگیری از رقیق شدن طعم و رنگ مواد اصلی است.
17 - تخم مرغ: مقدمه:
سرآشپز کلر عاشق کار با تخم مرغ است. او توضیح می دهد که چرا آنها جزء مورد علاقه او هستند و روش های مختلفی را توضیح می دهد که شما کار کردن با آنها را یاد خواهید گرفت.
18 - سس مایونز:
سس مایونز خانگی همه کاره، پویا، خوش طعم و سازنده بسیاری از سس ها است. بیاموزید که سرآشپز کلر چگونه آن را درست می کند.
19 - هلندز:
هلندز یک سس بسیار خاص برای سرآشپز کلر است و طرز تهیه آن را برای همراهی با غذاهایتان به شما آموزش می دهد.
20 - کاستارد: Crème Anglaise:
Crème anglaise یکی از سس های دسر مورد علاقه سرآشپز کلر است. بیاموزید که چگونه یک آنگلیز سنتی وانیلی درست کنید - بدون کشک کردن.
21 - مرنگ:
از سفیده های باقی مانده از سس های خود استفاده کنید تا یک دسر زیبا و شیرین درست کنید که دوستان و خانواده شما را خوشحال کند.
22 - تخم مرغ آب پز:
سرآشپز کلر هر روز را با تخم مرغ آب پز شروع می کند. متغیرهای زیادی در زمان جوشاندن تخم مرغ وجود دارد - اندازه تخم مرغ، قدرت شعله و اندازه قابلمه و غیره. سرآشپز کلر به شما یاد می دهد که چگونه یک تخم مرغ را به سلیقه خود بجوشانید.
23 - تخم مرغ نیم پز:
سرآشپز کلر دو روش برای تخم مرغ های همزده را به شما نشان می دهد: روشی که مادرش آنها را درست می کند و تکنیکی که او در فرانسه یاد گرفته است.
24 - تخم مرغ آب پز:
سرآشپز کلر به شما می آموزد که چقدر ساده است که یک تخم مرغ را بپزید و در نتیجه یک غذای شیک و رضایت بخش داشته باشید.
25 - املت:
صبحانه خود را با درست کردن یک املت زیبا، ابریشمی و طلایی که با برخی مواد کلاسیک تکمیل شده است، افزایش دهید.
26 - پاستا: مقدمه:
در حالی که سرآشپز کلر در آشپزی کلاسیک فرانسوی آموزش دیده است، او عاشق کار با ماکارونی است. یاد بگیرید که چگونه پنج ماده ساده را به خمیر ماکارونی همه کاره تبدیل کنید.
27 - خمیر ماکارونی:
تکنیک سرآشپز کلر برای تعیین زمان آماده شدن خمیر ماکارونی را که او از یک مادربزرگ ایتالیایی آموخته است، یاد بگیرید.
28 - آگنولوتی:
سرآشپز کلر تکنیک خود را برای تهیه ماکارونی که سس را در جیب نگه می دارد به شما آموزش می دهد.
29 - آگنولوتی با نخود و بیکن:
یاد بگیرید که چگونه با آگنولوتی خود یک غذای آماده درست کنید، همراه با نخود فرنگی، بیکن و یک ترد پارمزان ظریف.
30 - اسپاگتی آلا چیتارا و کاواتلی:
سرآشپز کلر نحوه درست کردن دو شکل ماکارونی را نشان می دهد که کمی صبر می طلبد اما به نتایج رضایت بخشی منجر می شود.
31 - اسپاگتی Aglio e Olio:
در این غذا، مواد اولیه ساده است، اما تکنیک آن تصفیه شده است. از پاستا، سیر و روغن زیتون خانگی خود استفاده کنید و با بوتارگا تمام کنید.
32 - Fettuccine و Linguine :
سرآشپز کلر به شما نشان می دهد که چگونه این دو پاستا کلاسیک را درست کنید و چگونه از انعطاف پذیری ورق های ماکارونی خود مطمئن شوید.
33 - گنوکی:
طرز تهیه گنوکی سیب زمینی را یاد بگیرید. سرآشپز کلر به شما نشان می دهد که چگونه احساس کنید و آن را آزمایش کنید تا ببینید آیا با مقادیر صحیح مواد کار کرده اید یا خیر.
34 - گنوکی با پومودورو:
سس پومودورو سریع و تازه است. سرآشپز کلر تکنیک ساخت یک پومودوروی عالی را که از دیگر سرآشپزهای مشهور جهان آموخته است به شما آموزش می دهد.
35 - شش رشته موفقیت:
شش رشته ای را که برای موفقیت سرآشپز کلر در اوایل کارش حیاتی بودند، به علاوه اینکه چگونه می توانید آنها را در آشپزخانه حرفه ای یا خانگی خود به کار ببرید، بیاموزید.
36 - فلسفه های اساسی:
سرآشپز کلر فلسفه شخصی خود در مورد آشپزی و افکار خود را در مورد اهمیت پرورش افرادی که دوستشان دارید از طریق غذا به شما واگذار می کند.

نمایش سرفصل های انگلیسی

Thomas Keller Teaches Cooking Techniques

45,900 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
مدرس:
شناسه: 10338
حجم: 3850 مگابایت
مدت زمان: 414 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 6 خرداد 1397
آموزش تکنیک های آشپزی حرفه ای
آموزش تکنیک های آشپزی حرفه ای 1
آموزش تکنیک های آشپزی حرفه ای 2
آموزش تکنیک های آشپزی حرفه ای 3
آموزش تکنیک های آشپزی حرفه ای 4
آموزش تکنیک های آشپزی حرفه ای 5
آموزش تکنیک های آشپزی حرفه ای 6
طراحی سایت و خدمات سئو

45,900 تومان
افزودن به سبد خرید