وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

آموزش آشپزی برای سنین مختلف

سرفصل های دوره

با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با هنر آشپزی یاد می گیرید.

عنوان اصلی : Cooking across the Ages

سرفصل ها :

درک فرهنگ از طریق آشپزی
روم باستان: آشپزی با آپیکیوس
امپراتوری چین: سویا و کوفته ها
مصر قرون وسطی: نخود و خمیر فیلو
مانند یک وایکینگ با گوشت و آبجو جشن بگیرید
لمس فرانسه قرون وسطی برای شکر و ادویه
شیرینی و پاستا ایتالیای دوره رنسانس
ساختن آفرودیزیاک از رنسانس
تورتیلا و شکلات آزتک
رم پاپ: رول گوشت و بادمجان
شام با دن کیشوت در امپراتوری اسپانیا
پرتغال و ژاپن: کیک و کاتسوبوشی
هند گیاهخوار: جک فروت و برنج
تولد غذاهای عالی فرانسوی
انگلستان پس از پیوریتن: بقراط و کوکی ها
آخرین سلسله چین: سادگی زیبا
آمریکای اولیه: جانی کیک و کدو تنبل
پای گوشت تورتیه کانادایی فرانسوی
وعده های غذایی ویکتوریایی طبقه کارگر
کلم امپراتوری آلمان و Sauerbraten
پیروشکی و کولیبیاک امپراتوری روسیه
برزیل و غرب آفریقا: خورش لوبیا سیاه
کتاب آشپزی قوطی باز کن آمریکا
عصر فودی: آشپزی با جهان

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
مدرس:
شناسه: 18011
حجم: 11469 مگابایت
مدت زمان: 801 دقیقه
تعداد دیسک: 3 عدد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 29 مهر 1399
آموزش آشپزی برای سنین مختلف
آموزش آشپزی برای سنین مختلف 1
آموزش آشپزی برای سنین مختلف 2
آموزش آشپزی برای سنین مختلف 3
آموزش آشپزی برای سنین مختلف 4
آموزش آشپزی برای سنین مختلف 5
آموزش آشپزی برای سنین مختلف 6
دیگر آموزش های این مدرس
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید