وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

آموزش آشپزی با سبزیجات

سرفصل های دوره

در این دوره آموزشی تهیه و پخت غذاهای سالم و تهیه سالادها بوسیله سبزیجات را بخوبی یاد می گیرید.

عنوان اصلی : The Everyday Gourmet: Cooking with Vegetables

سرفصل ها :

هویج رنگارنگ
کدو حلوایی تابستانی
کدوهای زمستانی
گل آذین: گل کلم و کنگر فرنگی
قارچ های شگفت انگیز
سالاد سبزی و کاهو
سبزیجات مزرعه و سبزیجات آشپزی
سبزیجات ریشه ای: ریشه کرفس و ازگیل
آلیوم ها: پیاز و سیر
میوه هایی که به صورت سبزی جا خوش کرده اند
سبزیجات پیاز: رازیانه و کرفس
Brassicas: کلم بروکسل و شلغم
سیب زمینی و غده های دیگر
ساقه و ساقه: مارچوبه و ریواس
کلم: قرمز، سبز و ساوی
چغندر و سبزی چغندر
بادمجان: ایتالیایی، چینی و ژاپنی
آووکادوی شگفت انگیز
ذرت: از سالاد تا دسر
فلفل تند
نخود و غلاف
باقیمانده یا برنامه ریزی شده؟
سبزیجات عجیب و غریب
گیاهان و شکوفه ها برای یک شام شیک

نمایش سرفصل های انگلیسی

The Everyday Gourmet: Cooking with Vegetables

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
شناسه: 15766
حجم: 513 مگابایت
مدت زمان: 49 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 22 آذر 1398
آموزش آشپزی با سبزیجات
آموزش آشپزی با سبزیجات 1
آموزش آشپزی با سبزیجات 2
آموزش آشپزی با سبزیجات 3
آموزش آشپزی با سبزیجات 4
آموزش آشپزی با سبزیجات 5
آموزش آشپزی با سبزیجات 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید