در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
در این دوره آموزشی تهیه و پخت غذاهای سالم و تهیه سالادها بوسیله سبزیجات را بخوبی یاد می گیرید.
عنوان اصلی : The Everyday Gourmet: Cooking with Vegetables
هویج رنگارنگ
کدو حلوایی تابستانی
کدوهای زمستانی
گل آذین: گل کلم و کنگر فرنگی
قارچ های شگفت انگیز
سالاد سبزی و کاهو
سبزیجات مزرعه و سبزیجات آشپزی
سبزیجات ریشه ای: ریشه کرفس و ازگیل
آلیوم ها: پیاز و سیر
میوه هایی که به صورت سبزی جا خوش کرده اند
سبزیجات پیاز: رازیانه و کرفس
Brassicas: کلم بروکسل و شلغم
سیب زمینی و غده های دیگر
ساقه و ساقه: مارچوبه و ریواس
کلم: قرمز، سبز و ساوی
چغندر و سبزی چغندر
بادمجان: ایتالیایی، چینی و ژاپنی
آووکادوی شگفت انگیز
ذرت: از سالاد تا دسر
فلفل تند
نخود و غلاف
باقیمانده یا برنامه ریزی شده؟
سبزیجات عجیب و غریب
گیاهان و شکوفه ها برای یک شام شیک
The Everyday Gourmet: Cooking with Vegetables
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.