وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها
2

Level 3 Food Hygiene And Safety In Manufacturing

سرفصل های دوره

1 - Introduction to Food Safety and Hygiene
  • 1 - Introduction to Food Hygiene and Safety
  • 2 - Microbiology in Food Safety

  • 2 - Food Hazards and Contamination
  • 3 - Understanding Contamination and CrossContamination for Food Safety
  • 4 - Natashas Law for Labelling Foods
  • 5 - How to Prevent Food Hazards

  • 3 - Safe Practices in Food Handling and Preparation
  • 6 - Food Safety in Preparing Storing and Preserving Food
  • 7 - Hygiene for Food Serving and Food Handlers
  • 8 - Hygiene and Food Safety as a Food Supplier

  • 4 - Regulations Setup and Training for Food Safety
  • 9 - How to Set up a Premises for Food Business
  • 10 - Cleaning and Disinfection for Food Safety
  • 11 - HACCP and Food Safety Laws
  • 12 - Food Safety Training for Staff
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    افزودن به سبد خرید
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    تولید کننده:
    شناسه: 42610
    حجم: 1606 مگابایت
    مدت زمان: 140 دقیقه
    تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۳
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید