وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

Level 3 Food Hygiene And Safety In Manufacturing

سرفصل های دوره

1 - Introduction to Food Safety and Hygiene
  • 1 - Introduction to Food Hygiene and Safety
  • 2 - Microbiology in Food Safety

  • 2 - Food Hazards and Contamination
  • 3 - Understanding Contamination and CrossContamination for Food Safety
  • 4 - Natashas Law for Labelling Foods
  • 5 - How to Prevent Food Hazards

  • 3 - Safe Practices in Food Handling and Preparation
  • 6 - Food Safety in Preparing Storing and Preserving Food
  • 7 - Hygiene for Food Serving and Food Handlers
  • 8 - Hygiene and Food Safety as a Food Supplier

  • 4 - Regulations Setup and Training for Food Safety
  • 9 - How to Set up a Premises for Food Business
  • 10 - Cleaning and Disinfection for Food Safety
  • 11 - HACCP and Food Safety Laws
  • 12 - Food Safety Training for Staff
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    تولید کننده:
    شناسه: 42610
    حجم: 1606 مگابایت
    مدت زمان: 140 دقیقه
    تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۳
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید