وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

HACCP Professional Certification Access Course – ISO 22000

سرفصل های دوره

A concise but complete course on risk assessment and risk management tools for food industry.


1. Introduction to HACCP
  • 1. HACCP and the seven principles

  • 2. Identify Critical Control Points (CCP) from any process!
  • 1. CCP identification using flow chart

  • 3. Create an entire HACCP plan from scratch!
  • 1. Create HACCP plan from scratch!

  • 4. Overview on HAZOP
  • 1.1 HAZOP Training Guide by PQRI.pdf
  • 1. Hazard and Operability Analysis (HAZOP)- Overview
  • 2. Phases of a HAZOP study
  • 3. Guide Words on HAZOP Analysis
  • 4. Create an entire HAZOP file from scratch!
  • 5. Pros and Cons of utilizing HAZOP
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    تولید کننده:
    شناسه: 14041
    حجم: 1167 مگابایت
    مدت زمان: 76 دقیقه
    تاریخ انتشار: 29 خرداد 1402
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید