وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

HACCP Professional Certification Access Course – ISO 22000

سرفصل های دوره

A concise but complete course on risk assessment and risk management tools for food industry.


1. Introduction to HACCP
  • 1. HACCP and the seven principles

  • 2. Identify Critical Control Points (CCP) from any process!
  • 1. CCP identification using flow chart

  • 3. Create an entire HACCP plan from scratch!
  • 1. Create HACCP plan from scratch!

  • 4. Overview on HAZOP
  • 1.1 HAZOP Training Guide by PQRI.pdf
  • 1. Hazard and Operability Analysis (HAZOP)- Overview
  • 2. Phases of a HAZOP study
  • 3. Guide Words on HAZOP Analysis
  • 4. Create an entire HAZOP file from scratch!
  • 5. Pros and Cons of utilizing HAZOP
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    افزودن به سبد خرید
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    تولید کننده:
    شناسه: 14041
    حجم: 1167 مگابایت
    مدت زمان: 76 دقیقه
    تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۲
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید