وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها
3

From beginner to barista – a complete coffee guide

سرفصل های دوره

Introduction to espresso preparation, a cupping guide to assist in choosing your beans and milk steaming techniques


1 - Introduction
  • 1 - Introduction
  • 2 - CHOOSING-YOUR-BEANS.pdf
  • 2 - Choosing your coffee beans
  • 3 - Quick start guide to dialling in your coffee grinder
  • 4 - Extract everything
  • 5 - Dirty cups

  • 2 - Coffee cupping guide
  • 6 - Cupping introduction
  • 7 - Why do a cupping coffee tasting
  • 8 - Cupping equipment
  • 9 - Cupping method
  • 9 - Cupping-presentation.pdf

  • 3 - Milk and how to steam it
  • 10 - Milk intro
  • 11 - Milk steaming part 1
  • 11 - Useful-links.pdf
  • 12 - Milk steaming part 2
  • 12 - Useful-links.pdf
  • 13 - Milk outro
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    افزودن به سبد خرید
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    تولید کننده:
    مدرس:
    شناسه: 23957
    حجم: 1387 مگابایت
    مدت زمان: 68 دقیقه
    تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۲
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید