وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

From beginner to barista – a complete coffee guide

سرفصل های دوره

Introduction to espresso preparation, a cupping guide to assist in choosing your beans and milk steaming techniques


1 - Introduction
  • 1 - Introduction
  • 2 - CHOOSING-YOUR-BEANS.pdf
  • 2 - Choosing your coffee beans
  • 3 - Quick start guide to dialling in your coffee grinder
  • 4 - Extract everything
  • 5 - Dirty cups

  • 2 - Coffee cupping guide
  • 6 - Cupping introduction
  • 7 - Why do a cupping coffee tasting
  • 8 - Cupping equipment
  • 9 - Cupping method
  • 9 - Cupping-presentation.pdf

  • 3 - Milk and how to steam it
  • 10 - Milk intro
  • 11 - Milk steaming part 1
  • 11 - Useful-links.pdf
  • 12 - Milk steaming part 2
  • 12 - Useful-links.pdf
  • 13 - Milk outro
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    تولید کننده:
    مدرس:
    شناسه: 23957
    حجم: 1387 مگابایت
    مدت زمان: 68 دقیقه
    تاریخ انتشار: 12 آذر 1402
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید