وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

Level 2 Food Safety & Hygiene for Catering- by an EHO

سرفصل های دوره

Get trained by an Environmental Health Officer


1. Introduction
  • 1. Introduction

  • 2. Unit 1
  • 1. Unit 1 Food Safety Overview
  • 2. Key Food Safety Terms and Definitions.html

  • 3. Unit 2
  • 1. Unit 2.1 Food Safety Hazards
  • 2. Unit 2.2 Pathogens
  • 3. Unit 2.3 Allergens
  • 4. Hazards and Contaminants.html

  • 4. Unit 3
  • 1. Unit 3 Refrigeration, Cooling and Cold-Holding of Foods
  • 2. Chilled Food Storage Temperatures.html

  • 5. Unit 4
  • 1. Unit 4 Cooking, Reheating and Hot-Holding of Foods
  • 2. Hot Food Temperatures.html

  • 6. Unit 5
  • 1. Unit 5 Safe Food Storage
  • 2. Safe Food Storage.html

  • 7. Unit 6
  • 1. Unit 6 Food Safety Management
  • 2. Food Safety Management Systems.html

  • 8. Unit 7
  • 1. Unit 7 Food Handlers and Personal Hygiene
  • 2. Food Handlers and Personal Hygiene.html

  • 9. Unit 8
  • 1. Unit 8 Cleaning and Disinfection
  • 2. Cleaning and Disinfection.html

  • 10. Unit 9
  • 1. Unit 9 Food Premises and Equipment
  • 2. Signs of Pests.html

  • 11. Unit 10
  • 1. Unit 10 The Law in Relation to Food Safety
  • 2. The Law in Relation to Food Safety.html
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    تولید کننده:
    مدرس:
    شناسه: 39453
    حجم: 1815 مگابایت
    مدت زمان: 113 دقیقه
    تاریخ انتشار: 9 مرداد 1403
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید