در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با هنر آشپزی یاد می گیرید.
عنوان اصلی : Cooking across the Ages
درک فرهنگ از طریق آشپزی
روم باستان: آشپزی با آپیکیوس
امپراتوری چین: سویا و کوفته ها
مصر قرون وسطی: نخود و خمیر فیلو
مانند یک وایکینگ با گوشت و آبجو جشن بگیرید
لمس فرانسه قرون وسطی برای شکر و ادویه
شیرینی و پاستا ایتالیای دوره رنسانس
ساختن آفرودیزیاک از رنسانس
تورتیلا و شکلات آزتک
رم پاپ: رول گوشت و بادمجان
شام با دن کیشوت در امپراتوری اسپانیا
پرتغال و ژاپن: کیک و کاتسوبوشی
هند گیاهخوار: جک فروت و برنج
تولد غذاهای عالی فرانسوی
انگلستان پس از پیوریتن: بقراط و کوکی ها
آخرین سلسله چین: سادگی زیبا
آمریکای اولیه: جانی کیک و کدو تنبل
پای گوشت تورتیه کانادایی فرانسوی
وعده های غذایی ویکتوریایی طبقه کارگر
کلم امپراتوری آلمان و Sauerbraten
پیروشکی و کولیبیاک امپراتوری روسیه
برزیل و غرب آفریقا: خورش لوبیا سیاه
کتاب آشپزی قوطی باز کن آمریکا
عصر فودی: آشپزی با جهان
Cooking across the Ages
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.