در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با آشپزی یاد می گیرید.
عنوان اصلی : Thomas Keller Teaches Cooking Techniques III Seafood, Sous Vide, and Desserts
1. معرفی
2. تفت دهید: ماهی قزل آلا با اسفناج
3. Sauté: Dover Sole With Pommes Château
4. سرخ کردن ماهی تابه: دم ماهی ماهی با بور روژ
5. پخت: برانزینو پخته شده با نمک با رازیانه و وینیگرت فلفل قرمز
6. خرچنگ سرخ شده با کره با ماکارونی و پنیر
7. برشته کردن در فر: اسکمپی میگو
8. جوش خرچنگ
9. آشپزی Sous Vide: شروع به کار
10. آشپزی Sous Vide: هویج، مارچوبه و رازیانه
11. آشپزی Sous Vide: Turbot
12. Sous Vide ساده شده: ماهی قزل آلا
13. دسر: Pots de Crème
14. دسر: تارت لیمو با پوسته مغز کاج
15. دسر: پای سیب با پوسته گوشت خوک
16. نتیجه گیری
17. پاداش: پخت و پز Sous Vide: زمان و دمای متفاوت
Thomas Keller Teaches Cooking Techniques III Seafood, Sous Vide, and Desserts
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.