وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

آموزش پیشرفته تکنیک های آشپزی مدرس Thomas Keller

سرفصل های دوره

با مشاهده این دوره آموزشی تکنیک های آشپزی و پخت و پز بسیار حرفه ای و جذاب را از Thomas Keller یاد می گیرید. 

عنوان اصلی : Thomas Keller Teaches Cooking Techniques III

سرفصل ها :

1. معرفی
2 - سالمون را با اسفناج تفت دهید
3 - کفی دوور را با شاتو Pommes Sauté
4 - تابه کباب Monkfish Tail With Beurre Rouge
5 - پخت برانزینو با رازیانه و فلفل قرمز وینگرت پخته شده با نمک
6 - خرچنگ سرخ شده با کره با ماکارونی و پنیر
7 - اسکمپی میگو برشته شده در فر
8 - جوش خرچنگ
9 - شروع آشپزی Sous Vide
10 - هویج، مارچوبه و رازیانه پختن سوس وید
11 - سوپ وید آشپزی
12 - ماهی آزاد Sous Vide ساده شده
13 - دسر Pots de Crème
14 - دسر تارت لیمو با پوسته مغز کاج
15 - دسر پای سیب با پوسته گوشت خوک
16 - نتیجه گیری
17 - پاداش Sous Vide پخت و پز با زمان و دمای متفاوت

نمایش سرفصل های انگلیسی

Thomas Keller Teaches Cooking Techniques III

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
مدرس:
شناسه: MC073
حجم: 3830 مگابایت
مدت زمان: 292 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زیرنویس انگلیسی: دارد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 23 آذر 1398
آموزش پیشرفته تکنیک های آشپزی مدرس Thomas Keller
آموزش پیشرفته تکنیک های آشپزی مدرس Thomas Keller 1
آموزش پیشرفته تکنیک های آشپزی مدرس Thomas Keller 2
آموزش پیشرفته تکنیک های آشپزی مدرس Thomas Keller 3
آموزش پیشرفته تکنیک های آشپزی مدرس Thomas Keller 4
آموزش پیشرفته تکنیک های آشپزی مدرس Thomas Keller 5
آموزش پیشرفته تکنیک های آشپزی مدرس Thomas Keller 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید