در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
در این دوره آموزشی آقای توماس کلر که از بزرگترین آشپزهاست به شما عزیزان یاد میدهد که چطور با سس ها ، گوشت و سبزیجات غذاهای بسیار خوشمزه بپزید.
عنوان اصلی : Thomas Keller Teaches Cooking Techniques Ii Meats, Stocks, And Sauces
01-مقدمه
02-شروع به برش و کیفیت گوشت
03-پیلارد مرغ را تفت دهید
04-Sauté Wiener Schnitzel
05-مرغ سرخ شده
06-تکنیک برشته کردن در فر
07-سینه اردک کباب تابه
08-پان روستینگ Côte de Bœuf
09-مرغ کباب شده در فر
10-فور کباب دمنده پرایم ریب روست
11-تکنیک Braising و Braising à la Matignon
12-پخت کردن شانه خوک بهصورت آلا ماتینیون
13-دنده های کوتاه برشته شده با شراب قرمز سرخ شده
14- بر روی استیک هیباچی، گوشت بره و مرغ کباب کنید
15- سهام، آبگوشت، و جوس یک بررسی اجمالی
16-استاک گوساله بو داده
17-استاک مرغ سبک
18- مروری بر سس ها
19-وینیگرت، وینگرت امولسیون شده، سس ویرج و ترشی وینگرت چاو چاو
20- مرغ ولوته و سس سوپرم، آلمانده و آلبوفرا
21-سس مرغ قهوه ای سریع و سس شاسیور
22-بستن
Thomas Keller Teaches Cooking Techniques Ii Meats, Stocks, And Sauces
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.