وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

کورس یادگیری پخت غذاهای دریایی از توماس کلر

سرفصل های دوره

با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با آشپزی یاد می گیرید.

عنوان اصلی : Thomas Keller Teaches Cooking Techniques III Seafood, Sous Vide, and Desserts

سرفصل ها :

1. معرفی
2. تفت دهید: ماهی قزل آلا با اسفناج
3. Sauté: Dover Sole With Pommes Château
4. سرخ کردن ماهی تابه: دم ماهی ماهی با بور روژ
5. پخت: برانزینو پخته شده با نمک با رازیانه و وینیگرت فلفل قرمز
6. خرچنگ سرخ شده با کره با ماکارونی و پنیر
7. برشته کردن در فر: اسکمپی میگو
8. جوش خرچنگ
9. آشپزی Sous Vide: شروع به کار
10. آشپزی Sous Vide: هویج، مارچوبه و رازیانه
11. آشپزی Sous Vide: Turbot
12. Sous Vide ساده شده: ماهی قزل آلا
13. دسر: Pots de Crème
14. دسر: تارت لیمو با پوسته مغز کاج
15. دسر: پای سیب با پوسته گوشت خوک
16. نتیجه گیری
17. پاداش: پخت و پز Sous Vide: زمان و دمای متفاوت

نمایش سرفصل های انگلیسی

Thomas Keller Teaches Cooking Techniques III Seafood, Sous Vide, and Desserts

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
مدرس:
شناسه: 10341
حجم: 12942 مگابایت
مدت زمان: 293 دقیقه
تعداد دیسک: 4 عدد
زیرنویس انگلیسی: دارد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 24 مهر 1399
کورس یادگیری پخت غذاهای دریایی از توماس کلر
کورس یادگیری پخت غذاهای دریایی از توماس کلر 1
کورس یادگیری پخت غذاهای دریایی از توماس کلر 2
کورس یادگیری پخت غذاهای دریایی از توماس کلر 3
کورس یادگیری پخت غذاهای دریایی از توماس کلر 4
کورس یادگیری پخت غذاهای دریایی از توماس کلر 5
کورس یادگیری پخت غذاهای دریایی از توماس کلر 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید