وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

پخت و پز در فضای باز

سرفصل های دوره

استیک. مارچوبه. آناناس. در یک روز دلپذیر زمانی که خانواده یا دوستان نزدیک هستند، هیچ چیز نمی تواند کوره را برای یک وعده غذایی بزرگ شلیک کند. با این حال، اکثر ما، از تمام امکانات پخت و پز در فضای باز استفاده نمی کنیم. نه تنها کوره می تواند یک پوسته خجالتی را بر روی یک استیک شاداب فراهم کند یا عطر و طعم دود را به برخی از مرغ کباب اضافه کند، کوره همچنین می تواند سالاد، ظروف جانبی را افزایش دهد، غذاهای جانبی و انواع گوشت های فراتر از همبرگر های سنتی و هات داگ.
تصویر سالاد سزار را با نان که بر روی کوره قرار گرفته و با Reggiano Parmesan پر شده است. یا چگونه در مورد یک ماهی قزل آلا بر روی چوب چوب سدر، یک کوره مخلوط با سوسیس سرخ شده و سوسیس ایتالیایی، یا سیب زمینی سیب زمینی سرخ شده برای همراهی با دوره اصلی؟ و البته، شما می خواهید یک vinaigrette خوب با سالاد جانبی خود را.
آیا شما فقط از شروع و یا شما طیف گسترده ای از مهارت ها، Gourmet روزمره: چگونه به استاد پخت و پز در فضای باز به شما این امکان را می دهد رپرتوار آشپزی خود را افزایش دهید و از مزایای کامل آشپزخانه در فضای باز استفاده کنید. توسط بیل Briwa و پاتریک کلارک تدریس شده، دو سرآشپز بسیار تحسین شده در موسسه آشپزی آمریکا، این دوازده سخنرانی های آموزنده با تظاهرات دقیق تکنیک ها و دستور العمل های سراسر جهان پر شده است که غذاهای تابستانی شما را زنده می کند.
زیبایی پخت و پز در فضای باز در حال بازگشت به اصول اولیه، با استفاده از ابزارهای ساده و آگاهی احساسی خود را از روند برای ایجاد غذای خوشمزه است. این که آیا احساس گرما از کوره، بوی شیرین پیاز های آتش سوزی، و یا صدای استیک پرشور بیش از شعله، تمام حواس خود را در موفقیت با کوره نقش مهمی ایفا می کند. مربیان شما به شما نشان می دهد که مناظر های مختلف، به نظر می رسد و بوی های مختلف، و نحوه ایجاد تنظیمات به عنوان شما برای ایجاد ظرف کامل، هر بار.
همه اصول پخت و پز در فضای باز
را به همراه روشن کنید درسها در تکنیک های پخت و پز و دستور العمل ها، سرآشپزها Briwa و Clark نیز به شما می گویند که همه چیز را که باید بدانید در مورد عمل کوره. به عنوان مثال، شما می توانید:
شما تعدادی از ترفندهای داخلی را برای پخت و پز در داخل و خاموش کردن کوره، و همچنین راهنمایی هایی برای جلوگیری از برخی از رایج ترین اشتباهات مردم دریافت خواهید کرد. شما یاد خواهید گرفت که چگونه گوشت را با استفاده از انگشت شست و انگشت خود به خوبی انجام دهید. دور از کوره، شما چند قواعد انگشت شست برای ایجاد ماریناد، خشک پاک، vinaigrettes و موارد دیگر را بررسی خواهید کرد. به علاوه، یک راه ساده تر برای برش سیر و خرد کردن گردو، از جمله دیگر میانبرهای دستی، کشف کنید.
آیا شما یک گیلار تازه کار هستید که به همبرگر و هات داگ در اطراف تعطیلات یا یک آشپز با تجربه جالب در گسترش رپرتوریت، سرآشپز شما Briwa و Clark شما را از طریق تمامی های پخت و پز در فضای باز راهنمایی می کنند.
دستور العمل های کشف شده از سراسر جهان
ممکن است چیزی بیشتر از کبریت در روز یادبود یا چهارم ژوئیه وجود نداشته باشد، اما در فضای باز پخت و پز جهانی در تجدید نظر خود است. پخت و پز بیش از یک آتش باز، انسان ها را برای هزاره ها آورده است، بنابراین هیچ تعجبی برای پیدا کردن دستور العمل های خوشمزه از بسیاری از سنت های آشپزی نیست. همانطور که یاد می گیرید که طعم ها و مواد مختلف را تزریق کنید، دستورالعمل های گام به گام را برای دستور العمل ها از سراسر جهان مشاهده خواهید کرد:
دریای مدیترانه: استیک سیسیلی با سس گوجه فرنگی غنی، ساندویچ بادمجان با Tzatziki خانگی، کباب گوسفند، و بیشتر.
شرق و جنوب شرقی آسیا: ویتنامی گوشت خوک لاونگراس ویتنامی، کمربندهای کوتاه ترشی کره ای، Yakitori ژاپنی، گوشت گاو تایلندی Satay در سس بادام زمینی، و فراتر از آن.
آمریکای لاتین: Caribbean Jerk مرغ با آتش و یخ سالاد میوه ای، استیک دامن با نارنجی Mojo، Halibut ماریان پیکلی پخته شده در داخل برگ های موز ... لیست ادامه می یابد.
علاوه بر ثروت از دستور العمل های سراسر جهان، شما همچنین چند مورد جدید را کشف خواهید کرد ظروف کلاسیک آمریکایی. سفر از طریق جنوب برای بررسی فرهنگ های بزرگ باربیک در کارولیناس، تنسی و تگزاس - از جمله انواع مختلف سس های منطقه ای. شما همچنین می توانید یاد بگیرید چگونه خمیر پیتزا خود را، شلاق تعدادی از ماریناد، و خیلی، خیلی بیشتر.
استاد هر دوره از وعده غذایی
در حالی که ما ممکن است گوشت را با کوره، آشپز ارتباط برقرار کنیم Briwa و Clark به شما نشان می دهد که چطور کوره واقعا آشپزخانه در فضای باز شما قادر به تهیه هر دوره از غذا، از غذاها و سالاد به غذاهای جانبی و دسر است. در حقیقت، برخی از غذاهای خلاقانه و خوشمزه به گوشت کم یا بدون نیاز به گوشت کوچک یا بدون استفاده می کنند.
آیا شما میزبان حزب بلوک تابستانی هستید یا فقط به دنبال چیزی منحصر به فرد برای خانواده های فوری خود هستید، خواهید آموخت که چگونه می توانید گلابی بارتلت کبابی با سبزی های تلخ و پنیر آبی، یک پودر گیاهی کبابی با تخم مرغ های زراعی، Bruschetta، Crostini، و بیشتر. سرآشپزواز شما همچنین به شما طیف گسترده ای از دستور العمل های ماریناد و وینا را به شما می دهد که آنچه را که در کوره آشپزی می کنید، به شما می دهد.
از سالسا از آتش سوزی به درمان شیرین ساخته شده از نان کبابی و شکلات، پخت و پز در فضای باز یکی از همه کاره ترین هاست ، راه های قابل دسترس برای تهیه غذا. به طور خلاصه، کبابی

عنوان اصلی : The Everyday Gourmet: How to Master Outdoor Cooking

سرفصل های دوره :

هنر کباب کردن
سبزیجات گیاهی و سالاد
Flatbreads و پیتزا در کوره
کباب کردن غذاهای دریایی
GRILLING MEDITERRANEAN سبک
کباب کردن مرغ
آمریکای لاتین کبابی آمریکایی
گوسفند کبابی و گوشت گاو
Grilling سبک آسیایی
کباب کردن سبزیجات و طرفین
سنت آمریکایی کباب
سرگرم کننده - کباب کردن برای یک گروه

نمایش سرفصل های انگلیسی

The Everyday Gourmet: How to Master Outdoor Cooking

45,900 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
مدرس:
شناسه: 18063
حجم: 5763 مگابایت
مدت زمان: 402 دقیقه
تعداد دیسک: 2 عدد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 24 اسفند 1400
پخت و پز در فضای باز
پخت و پز در فضای باز 1
پخت و پز در فضای باز 2
پخت و پز در فضای باز 3
پخت و پز در فضای باز 4
پخت و پز در فضای باز 5
پخت و پز در فضای باز 6
طراحی سایت و خدمات سئو

45,900 تومان
افزودن به سبد خرید