در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
با مشاهده این دوره آموزشی تکنیک های آشپزی و پخت و پز بسیار حرفه ای و جذاب را از Thomas Keller یاد می گیرید.
عنوان اصلی : Thomas Keller Teaches Cooking Techniques III
1. معرفی
2 - سالمون را با اسفناج تفت دهید
3 - کفی دوور را با شاتو Pommes Sauté
4 - تابه کباب Monkfish Tail With Beurre Rouge
5 - پخت برانزینو با رازیانه و فلفل قرمز وینگرت پخته شده با نمک
6 - خرچنگ سرخ شده با کره با ماکارونی و پنیر
7 - اسکمپی میگو برشته شده در فر
8 - جوش خرچنگ
9 - شروع آشپزی Sous Vide
10 - هویج، مارچوبه و رازیانه پختن سوس وید
11 - سوپ وید آشپزی
12 - ماهی آزاد Sous Vide ساده شده
13 - دسر Pots de Crème
14 - دسر تارت لیمو با پوسته مغز کاج
15 - دسر پای سیب با پوسته گوشت خوک
16 - نتیجه گیری
17 - پاداش Sous Vide پخت و پز با زمان و دمای متفاوت
Thomas Keller Teaches Cooking Techniques III
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.