وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

یادگیری هنر و علم درست کردن خمیر و نانوایی

سرفصل های دوره

با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با درست کردن خمیر و پخت نان یاد می گیرید.

عنوان اصلی : The Art & Science of Bread

سرفصل ها :

اکوسیستم نان27:12
شیمی گلوتن24:13
تمدن تخمیر21:09
Shaping Physics28:11
چرا اثبات می کنیم؟16:49
داخل Bake

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
مدرس:
شناسه: 13602
حجم: 1302 مگابایت
مدت زمان: 147 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زیرنویس انگلیسی: دارد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 8 تیر 1400
یادگیری هنر و علم درست کردن خمیر و نانوایی
یادگیری هنر و علم درست کردن خمیر و نانوایی 1
یادگیری هنر و علم درست کردن خمیر و نانوایی 2
یادگیری هنر و علم درست کردن خمیر و نانوایی 3
یادگیری هنر و علم درست کردن خمیر و نانوایی 4
یادگیری هنر و علم درست کردن خمیر و نانوایی 5
یادگیری هنر و علم درست کردن خمیر و نانوایی 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید