در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
در این دوره آموزشی اصول و مبانی عکاسی از خوراکی ها و نوشیدنی ها را یاد گرفته ، بر تکنیک های غذا آرایی مسلط می شوید و یاد می گیرید که چطور برای یک رستوران ، برای یک برند مواد غذایی و همچنین به شیوه ای هنری برای سبک زندگی از غذاها عکاسی کنید.
عنوان اصلی : Food Photography
01 - شوخی قبل از نمایش
02 - مقدمه: نقطه عزیمت
03 - پرسش و پاسخ مخاطب
04 - مصاحبه: جیمز اوسلند، سردبیر مجله Saveur
05 - اصول عکاسی از غذا
06 - نقد با لری نایسواندر از مجله Saveur
07 - تجارت عکاسی از غذا
08 - تکالیف: روز 1 تکلیف
09 - نگاه یواشکی: عکاسی استودیوی فردا
10 - شوخی قبل از نمایش
11 - شلیک 1: مرکبات هنوز زندگی
12 - شوت 2: کباب بره کبابی با سالاد مرکبات
13 - شوت 3: بیکن و بلغور
14 - شوت 4: صدف و فریت
15 - شوت 5: سوپ رشته فرنگی آسیایی
16 - دانش آموزان تیراندازی می کنند
17 - شوخی قبل از نمایش
18 - فراتر از صفحه: فرهنگ، مردم و مکان
19 - شوت: کباب صدف
20 - شوت: کامیون غذا (ماهی تابه)
21 - نقد تصویر
22 - شلیک: شام میز مزرعه
23 - جمع کردن
24 - تکلیف نهایی
Food Photography
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.