در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
در این دوره آموزشی پخت و پز غذاهای ایتالیایی و در کل آشپزی مدرن ایتالیایی را از سر آشپز نامی Massimo Bottura یاد می گیرید.
عنوان اصلی : Massimo Bottura Teaches Modern Italian Cooking
01. مقدمه
02. تکامل پستو
03.تورتلینی قسمت 1 آبگوشت و سس
04. Tortelini قسمت 2 خمیر، پر کردن، و مونتاژ
05. امیلیا برگر
06. Passatelli قسمت 1 گیاهی "Broth of Everything"
07. Passatelli Part 2 Bread Crumb Pasta
08. چغندر "ریسی رنگ شده".
09. Sogliola al Cartoccio (تنه به سبک مدیترانه ای)
10. تالیاتله با راگوی دستی (سس گوشت)
11. ریزوتو کدو حلوایی
12. تظاهرات مزه
13. داستان پشت دو ظرف از Osteria Francescana
Massimo Bottura Teaches Modern Italian Cooking
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.