وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها
2

Niki Nakayama Teaches Modern Japanese Cooking

سرفصل های دوره

Niki Nakayama of two-Michelin-starred n/naka teaches you how to honor fresh ingredients with her innovative take on Japanese home cooking techniques.

  • 01 Meet Your Instructor Niki Nakayama
  • 02 Kaiseki Cooking
  • 03 Japanese Pantry Essentials
  • 04 Ichiban Dashi Kombu and Bonito Stock
  • 05 Japanese Culinary Tools
  • 06 Rockfish Whole Fish Preparation
  • 07 Balance in Kaiseki
  • 08 Zukuri Modern Rockfish Sashimi
  • 09 Owan Soup With Bone Broth
  • 10 Tuna Portions for Otsukuri and Yakimono
  • 11 Otsukuri Traditional Tuna Sashimi
  • 12 Yakimono Grilled Tuna
  • 13 Mushimono Steamed Rockfish
  • 14 Agemono Rockfish and Vegetable Tempura
  • 15 Agemono Tuna Karaage
  • 16 Donabe Japanese Rice Traditions
  • 17 Shokuji Rice and Pickles
  • 18 Ichigo Ichie
  • 179,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    افزودن به سبد خرید
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    مدرس:
    شناسه: 11079
    حجم: 76925 مگابایت
    مدت زمان: 248 دقیقه
    تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
    طراحی سایت و خدمات سئو

    179,000 تومان
    افزودن به سبد خرید