وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

Niki Nakayama Teaches Modern Japanese Cooking

سرفصل های دوره

Niki Nakayama of two-Michelin-starred n/naka teaches you how to honor fresh ingredients with her innovative take on Japanese home cooking techniques.

  • 01 Meet Your Instructor Niki Nakayama
  • 02 Kaiseki Cooking
  • 03 Japanese Pantry Essentials
  • 04 Ichiban Dashi Kombu and Bonito Stock
  • 05 Japanese Culinary Tools
  • 06 Rockfish Whole Fish Preparation
  • 07 Balance in Kaiseki
  • 08 Zukuri Modern Rockfish Sashimi
  • 09 Owan Soup With Bone Broth
  • 10 Tuna Portions for Otsukuri and Yakimono
  • 11 Otsukuri Traditional Tuna Sashimi
  • 12 Yakimono Grilled Tuna
  • 13 Mushimono Steamed Rockfish
  • 14 Agemono Rockfish and Vegetable Tempura
  • 15 Agemono Tuna Karaage
  • 16 Donabe Japanese Rice Traditions
  • 17 Shokuji Rice and Pickles
  • 18 Ichigo Ichie
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    مدرس:
    شناسه: 11079
    حجم: 76925 مگابایت
    مدت زمان: 248 دقیقه
    تاریخ انتشار: 10 اردیبهشت 1402
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید