در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
با بیش از 30 کتاب آشپزی برنده جایزه و جایزه جیمز ریش، سالن جایزه شهرت، Madhur Jaffrey ممکن است بزرگترین قدرت زندگی در غذاهای هند باشد. در حال حاضر او این سنت های گسترده و داستان را با شما به اشتراک می گذارد. یادگیری 30 دستور العمل معتبر: سبزیجات، نان، گوشت آسیای جنوبی، غذاهای خیابانی، و غیره. ترکیبات مخلوط و لایه ای را به هم بزنید - از نیش کامل به منوهای کامل طعم پر جنب و جوش.
عنوان اصلی : Madhur Jaffrey Teaches Indian Cooking
سرفصل های دوره :
1. مربی خود را ملاقات کنید
2. اصول اداری: زیره سبز و Garam Masala
3. کاوش ادویه جات ترشی جات: سیب زمینی هزار راه
4. demystifying curry: میگو گوان
5. گوشت آسیای جنوبی: آلو Gosht
6. سبزیجات ضروری هند: گل کلم با Asafetida و زیره
7. سحر و جادو برنج: باسماتی و بریانی
8. نان هند: Chapati
9. راحتی حبوبات: DAL
10. Embellish هر morsel: tamarind chutney (چاشنی)
11. لبخند خیابانی لپ تاپ غذا: Dahi Puri Chaat
12. یک جشن هندی: منوهای نمونه
Madhur Jaffrey Teaches Indian Cooking
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.