وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

Food Photography and Styling Course

سرفصل های دوره

Learn Better Food Photography on a budget!


1 - Introduction
  • 1 - Before You Start How This Course Works.html

  • 2 - 1 Camera Gear
  • 2 - 11 Camera Gear DSLR
  • 2 - My-food-photography-gear.pdf
  • 3 - 1.2.Takeaways.pdf
  • 3 - 12 Camera Gear Lenses
  • 4 - 1.3.Takeaways.pdf
  • 4 - 13 Camera Gear Additional Tools Diffuser
  • 5 - 1.4.Takeaways.pdf
  • 5 - 14Camera Gear Additional Tools Reflector
  • 6 - 1.5.Takeaways.pdf
  • 6 - 15 Camera Gear Additional Tools Tripod

  • 3 - 2 Food Photography Basics
  • 7 - 2.1.Takeaways.pdf
  • 7 - 21 Camera Settings
  • 8 - 2.2.Takeaways.pdf
  • 8 - 22 Aperture
  • 9 - 2.3.Takeaways.pdf
  • 9 - 23 Shutter Speed
  • 10 - 2.4.Takeaways.pdf
  • 10 - 24 ISO
  • 11 - 2.5.Takeaways.pdf
  • 11 - 25 White Balance
  • 12 - 2.6.Takeaways.pdf
  • 12 - 26 Focus
  • 13 - 2.7.Takeaways.pdf
  • 13 - 27 Shooting in Manual Mode Live Demo

  • 4 - 3Natural Light
  • 14 - 3.1.Takeaways.pdf
  • 14 - 31 Natural Light
  • 15 - 3.2.Takeaways.pdf
  • 15 - 32 Side Light Live Demo
  • 16 - 3.3.Takeaways.pdf
  • 16 - 33 Back Light Live Demo
  • 17 - 3.4.Takeaways.pdf
  • 17 - 34 Corner Light Live Demo

  • 5 - 4 Props
  • 18 - 4.1.Takeaways.pdf
  • 18 - 41 Props in Food Photography
  • 19 - 4.2.Takeaways.pdf
  • 19 - 42 Background Boards
  • 20 - 4.3.Takeaways.pdf
  • 20 - 43 Plates and Bowls
  • 21 - 4.4.Takeaways.pdf
  • 21 - 44 Bakeware Pots and Pans
  • 22 - 4.5.Takeaways.pdf
  • 22 - 45 Glasses and Jars
  • 23 - 4.6.Takeaways.pdf
  • 23 - 46 Fabrics
  • 24 - 4.7.Takeaways.pdf
  • 24 - 47Silverware and Utensils
  • 25 - 4.8.Takeaways.pdf
  • 25 - 48 Where to Get Props
  • 26 - 4.9.Takeaways.pdf
  • 26 - 49 Ingredients as Props
  • 27 - 4.10.How-to-Arrange-Props.pdf
  • 27 - 410 How to Arrange Props

  • 6 - 5 Composition
  • 28 - 5.1.Takeaways.pdf
  • 28 - 51 Composition
  • 29 - 5.2.Takeaways.pdf
  • 29 - 52 Orientation
  • 30 - 5.3.Takeaways.pdf
  • 30 - 53 Angles
  • 31 - 5.4.Takeaways.pdf
  • 31 - 54 Color Theory
  • 32 - 5.5.Takeaways.pdf
  • 32 - 55 Rule of Thirds
  • 33 - 5.6.Takeaways.pdf
  • 33 - 56 Creating Eye Movement
  • 34 - 5.7.Takeaways.pdf
  • 34 - 57Contrast
  • 35 - 5.8.Takeaways.pdf
  • 35 - 58 Emotions
  • 36 - 5.9.Takeaways.pdf
  • 36 - 59 Action
  • 37 - 5.10.Takeaways.pdf
  • 37 - 510 Negative Space
  • 38 - 5.11.Framing.pdf
  • 38 - 511 Framing
  • 39 - 5.12.Layering.pdf
  • 39 - 512 Layering
  • 40 - 5.13.Storytelling.pdf
  • 40 - 513 Storytelling
  • 41 - 5.14.Main-Item.pdf
  • 41 - 514 Main Item
  • 42 - 5.15.Off-Center.pdf
  • 42 - 515 Off Center
  • 43 - 5.16.The-Rule-of-Odds.pdf
  • 43 - 516 The Rule of Odds
  • 44 - 5.17.Repetition-and-Patterns.pdf
  • 44 - 517 Repetition and Patterns
  • 45 - 518 Advanced Composition Techniques
  • 45 - Advanced-Composition-Techniques.pdf

  • 7 - 6 Food Styling
  • 46 - 6.1.Takeaways.pdf
  • 46 - 61 Styling Tips
  • 47 - 62 StepbyStep Styling Demo
  • 48 - 6.3.Takeaways.pdf
  • 48 - 63 Pour Shot
  • 49 - 64 Wrapping Up
  • 50 - 65 Advanced Food Styling
  • 50 - Advanced-Food-Styling.pdf
  • 51 - Final Assignment
  • 51 - Final-Assignment-Instructions.pdf
  • 51 - Food-Photography-Checklist.pdf
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    تولید کننده:
    مدرس:
    شناسه: 7203
    حجم: 2403 مگابایت
    مدت زمان: 123 دقیقه
    تاریخ انتشار: 9 اسفند 1401
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید