در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
در این مجموعه آموزشی همراه قناد و شیرینی پز معروف فرانسوی دومنیک انسل شده و از ایشان پخت انواع شیرینی های مخصوص فرانسه را یاد می گیرید.
عنوان اصلی : Dominique Ansel Teaches French Pastry Fundamentals
معرفی
سفر دومینیک: بووه، بولود و نانوایی
مینی مادلین
پایه تارت میوه ای: پوسته سابله وانیلی
فیلینگ تارت میوه ای: خامه قنادی
فیلینگ تارت میوه: مربای توت فرنگی سریع
پایان تارت میوه: ارائه کلاسیک توت فرنگی
پایان تارت میوه: ارائه مدرن سیب
پایه کیک شکلاتی: بیسکویت
لهجه کیک شکلاتی: مینی مرنگ سوئیسی
فیلینگ کیک شکلاتی: موس
تکمیل کیک شکلاتی: مونتاژ و ارائه
پایه بنبون: پوسته شکلاتی تمپر شده
فیلینگ بنبون: گاناش شکلات تیره و میوه شور
کروسانت عالی
مطالعه موردی: The Cronut
تفکر خلاقانه در مورد شیرینی
Dominique Ansel Teaches French Pastry Fundamentals
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.