وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

Revenue management for restaurants

سرفصل های دوره

Restaurant management


1. Introduction
  • 1. Introduction
  • 2. Revenue management an introduction
  • 3. The economic fundamentals of revenue management

  • 2. Duration and time management
  • 1. Duration and time control

  • 3. Pricing
  • 1. Pricing part 1
  • 2. Pricing part 2

  • 4. Revenue management
  • 1. Processes in revenue management
  • 2. Forecasting and correlation
  • 3. Segmentation of the market

  • 5. Reservations
  • 1.1 The reservation curve for 150 seats.pdf
  • 1. The reservation curve
  • 2. Displacement costs

  • 6. Capacity management
  • 1. Capacity management
  • 2. Service cycle
  • 3. Load charts

  • 7. Queuing management
  • 1. Waiting time management
  • 2. Wait time management financially

  • 8. Practical revenue management
  • 1. Table and seat mix
  • 2. Hot hours management

  • 9. The conclusion
  • 1. The conclusion
  • 139,000 تومان
    بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
    خرید دانلودی فوری

    در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

    ایمیل شما:
    تولید کننده:
    مدرس:
    شناسه: 48
    حجم: 3962 مگابایت
    مدت زمان: 296 دقیقه
    تاریخ انتشار: 21 دی 1401
    طراحی سایت و خدمات سئو

    139,000 تومان
    افزودن به سبد خرید