در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
روی کوی سعی نکرد انقلاب را آغاز کرد، زمانی که تاکو، کیمچی و بیشتر به خیابان های لس آنجلس با کامیون Taco KOGI BBQ TACO رفت. او فقط می خواست آنچه را که دوستش داشت و با قلب می داند: مواد غذایی همه آمریکایی تحت تاثیر مهاجران قرار گرفته است. در حال حاضر او دستور العمل، سس ها و تکنیک های خود را آموزش می دهد. یاد بگیرید که چگونه با غرایز خود با استفاده از تجهیزاتی که قبلا دارید، طبخ کنید و شروع به اضافه کردن پیچ و تاب خود را به مورد علاقه های مورد آزمایش و واقعی کنید.
عنوان اصلی : Roy Choi Teaches Intuitive Cooking
سرفصل های دوره :
1. مربی خود را ملاقات کنید
2. staples نصب شده روی
3. تجهیزات لازم نیست
4. سس مادر: Kalbi Marinade
5. سس مادر: Kogi Vinaigrette
6. سس مادر: سس سس سس
7. سس مادر: سالسا ورد
8. KOGI TACO قسمت اول: BBQ KALBI و VEGGIES
9. Kogi Taco قسمت دوم: Slaw، Toppings، و مونتاژ
10. Napa کلم کیمچی
11. کیمچی برنج سرخ شده
12. Kimchi Tuna ذوب می شود
13. پنکیک سیب زمینی گوشتی
14. 3 p.m. Dumplings: گوشت گاو گوشت گاو و سبزیجات
15. کارنیتاس بزرگ با چربی خوک Cilantro برنج
16. پاداش: کارنیتاس و چربی خوک Cilantro برنج Burrito
17. ماهی کامل کبابی با سس پونزو
18. Panchan: گلابی آسیایی و هندوانه کیمچیس
19. Panchan: سبزیجات Blanched
20. Panchan: خیار خرد شده
21. کاسه برنج
Roy Choi Teaches Intuitive Cooking
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.