وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

آموزش هنر آشپزی با حفظ ارزش های غذایی

سرفصل های دوره

با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با هنر آشپزی یاد می گیرید.

عنوان اصلی : Slow Cooker Made Fresh

سرفصل ها :

لازانیا سفید گیاهی 16:16
مرغ تیکا ماسالا و سیر نان 11:38
Bibimbap Bif Bowls18:36
کاسه ماهی سالمون آرام پز 13:45
اسفناج، پروشوتو و گرویر استراتا

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
مدرس:
شناسه: 13594
حجم: 905 مگابایت
مدت زمان: 75 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زیرنویس انگلیسی: دارد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 8 تیر 1400
آموزش هنر آشپزی با حفظ ارزش های غذایی
آموزش هنر آشپزی با حفظ ارزش های غذایی 1
آموزش هنر آشپزی با حفظ ارزش های غذایی 2
آموزش هنر آشپزی با حفظ ارزش های غذایی 3
آموزش هنر آشپزی با حفظ ارزش های غذایی 4
آموزش هنر آشپزی با حفظ ارزش های غذایی 5
آموزش هنر آشپزی با حفظ ارزش های غذایی 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید