در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
در این دوره آموزشی همراه رستوران دار پر آوازه آمریکایی Aaron Franklin شده و هنر کباب پزی با انواع گوشت ها و به شیوه های گوناگون را از ایشان یاد می گیرید.
عنوان اصلی : Aaron Franklin Teaches Texas-Style BBQ
تریلر کلاس
1. معرفی
2. آتش و دود
3. دود: گوشت خوک
4. دود: دنده خوک
5. چوب
6. گریل: استیک و کلم بروکلی
7. کیفیت و انتخاب گوشت گاو
8. آماده سازی: برسکت تریم
9. Smoke: Brisket Part I
10. Smoke: Brisket Part II
11. Smoke: Brisket Part III
12. پایان: برش برسکت
13. تهیه: سس
14. افست سیگاری ها
15. سفر هارون به پیت مستر
16. فصل پاداش: چگونه بریسکت پادشاه شد: تاریخچه کباب پز مرکزی تگزاس
Aaron Franklin Teaches Texas-Style BBQ
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.