در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با درست کردن خمیر و پخت نان یاد می گیرید.
عنوان اصلی : The Art & Science of Bread
اکوسیستم نان27:12
شیمی گلوتن24:13
تمدن تخمیر21:09
Shaping Physics28:11
چرا اثبات می کنیم؟16:49
داخل Bake
The Art & Science of Bread
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.
در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.