در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
مدیریت ایمنی آتش سوزی در محل کار
عنوان اصلی : Nebosh International Fire Safety Certificate
سرفصل های دوره :
توصیه می شود ابتدا تماشا کنید:
سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت
مقدمه ای بر سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت
دوره بین المللی ایمنی آتش نشانی:
مقدمه
اصول آتش سوزی و انفجار:
مثلث آتش
مراحل احتراق
آغازگر آتش
منابع سوخت ( 1 )
منابع سوخت ( 2 )
اکسیژن
فرایند شیمیایی آتش
طبقه بندی آتش
اصول گسترش آتش
اصطلاحات انفجار
مکانیسم انفجار
علل و پیشگیری از آتش سوزی :
لوازم و تاسیسات برقی
اجاق، تجهیزات و تاسیسات پخت و پز
هیترها و سیستم های گرمایشی
سیگاری ها و مدیریت زباله
سایر خطرات
کارهای برقی
کارهای داغ
مواد قابل اشتعال
آتش سوزی
ساختمان در معرض خطر
جلوگیری از آتش سوزی
لوازم و تاسیسات برقی
تجهیزات و تاسیسات پخت و پز
چراغ ها و شعله های برهنه
مواد شیمیایی و Lpg
سیگاری ها
سیستم مدیریت پسماند
سایر خطرات
وسایل نقلیه
کارهای داغ
حفاظت در برابر آتش در ساختمان ها :
عناصر ساختار
وسیله گریز
اشغال
ضریب چگالی
فاصله سفر
خروجی های فرار
امکانات فرار برای افراد معلول
آب پاش اتوماتیک خیس کن
سیستم های سیل و بی اثر
سیستم های مه آب
خاموش کننده های آتش
روش های تشخیص
ارزیابی خطر آتش سوزی:
ارزیابی ریسک چیست؟
نحوه انجام ارزیابی ریسک
چگونه ارزیابی ریسک را ارزیابی کنیم
انجام ارزیابی ریسک
اثرات زیست محیطی آتش سوزی:
منابع آلودگی
دی اکسید گوگرد (SO2)
مونوکسید کربن
بنزن
استون
بی فنیل ها
فوم آتش نشانی
آزبست
سیانید
طرح واکنش به حادثه
روش و آموزش اضطراری
مواد و تجهیزات اضطراری
Nebosh International Fire Safety Certificate
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.