در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
پشت هر نان ساندویچ خوشمزه یک نان تازه پخته شده وجود دارد. این کلاس قصد دارد شما را از طریق مراحل و تکنیک های کامل برای ساخت نان های ساندویچ Artisan و ساندویچ در خانه راهنمایی کند
این ترکیب مواد ساده را از طریق تکنیک ها و دقت ترکیب می کند و ما را قادر می سازد چیزی را برای آنهایی که دوست داریم، چیزی را زیبا کنیم. رضایت از ساخت نان زیبا بسیار رضایت بخش است. این دوره برای شما طراحی شده است تا مفاهیم مانند دمای خمیر، درصد خمیر، نقش مخمر، فرآیند تخمیر و غیره را درک کنید و آنها را به مهارت های خود را به سطح بعدی اعمال کنید.
این دوره تکنیک های ضروری مورد استفاده در نان ساندویچ را پوشش می دهد و همچنین چگونگی ساخت ساندویچ ها را با این نان ها پوشش می دهد
این دوره ای مناسب برای دانش آموزان است که فقط از ماجراجویی پخت و پز خود شروع می کنند یا تجربه می کنند و می خواهند مهارت های پخت نان را بهبود بخشد . در این دوره من تمام جنبه ها و مراحل را در پخت و پز یک Bagel سبک نیویورک،
ما تمام دستور العمل ها را از ابتدا انجام می دهیم و ما گام به گام دستورالعمل های کل فرآیند را دنبال خواهیم کرد. من همچنین همه چیز را در مورد مواد تشکیل دهنده ای که استفاده می کنیم توضیح می دهم.
این دوره به هر کس از مبتدی های کامل کمک خواهد کرد که هرگز قبل از متخصصان که در نانوایی های حرفه ای پختند، هرگز پخته شده است.
این دوره یک هدیه شگفت انگیز را نیز به ارمغان می آورد دوست شما یا یک خانواده خانوادگی که دوستداران مشتاق هستند و می خواهند به دنبال حرفه ای باشند یا فقط بخواهند پخت و پز را سرگرم کنند
برخی از مهارت های شما یاد می گیرید:
درک ابزارهای مورد نیاز نان پخت
درک مواد تشکیل دهنده و نقش آنها در پخت نان
مفاهیم ضروری برای ساخت یک پایه قوی مانند دمای خمیر، تخمیر و غیره
تکنیک های مورد استفاده در ساخت نان های مختلف
چگونه اندازه گیری مواد تشکیل دهنده و آماده شدن قبل از پخت
چگونگی ساخت یک سبک نیویورک و ساندویچ پنیر پنیر و کرم پنیر
چگونه برای ساخت نان شیر ژاپنی
چگونه به فرانسوی Brioche
نحوه ساخت ایتالیایی Ciabatta
مفاهیم اصلی مانند تاشو، شکل دادن، اثبات و پخت
چه کسی این دوره برای: < BR /> "پخت نان 102- نان ساندویچ کارشناسی ارشد" یک کلاس است برای افرادی است که پرشور در مورد پخت نان
مبتدیانی که قبل از آن پخته شده اند، اما خواهان یادگیری نحوه پخت در خانه
نانوایی های چاشنی که می خواهند بهبود یابد مهارت آنها
این دوره یک هدیه عالی را نیز برای دوستان خود انجام می دهد
عنوان اصلی : Bread Baking 102: Master Sandwich Breads, Ciabatta & Bagels
سرفصل های دوره :
1. مقدمه ای بر کلاس
2. پروژه کلاس
3. نکاتی برای بهبود پخت نان
4. ابزار مورد نیاز برای کلاس
5. Bagel: درصد خمیر و دمای خمیر
6. Bagel: درک مواد و ساخت خمیر
7. Bagel: شکل نهایی و شکل نهایی
8. Bagels: اثبات Bagels
9. Bagels: پختن شیرینی
10. Bagel: پنیر خامه ای و ساندویچ ماهی قزل آلا
11. نان شیر ژاپنی- درک مواد تشکیل دهنده و ساخت و ساز
12. نان شیر ژاپنی - مخلوط کردن و توسعه خمیر
13. نان شیر ژاپنی شکل، شکل دادن، اثبات و پخت
14. نان شیر ژاپنی - ساندویچ تخم مرغ ژاپنی
15. فرانسوی Brioche- ساخت لوازم خانگی
16. فرانسوی Brioche- مخلوط کردن خمیر
17. فرانسوی Brioche- شکل دادن، اثبات و پختن لوف
18. فرانسوی Brioche- تست فرانسوی مورد علاقه من
19. فرانسوی Brioche- رول شام و ساندویچ پنیر
20. Ciabatta - درک درصد خمیر
21. ciabatta- ساخت خمیر
22. Ciabatta: شکل و پخت
23. ساندویچ موزیرلا
24 پرسش و پاسخ- اشتباهات و راه حل های مشترک
25. متشکرم
Bread Baking 102: Master Sandwich Breads, Ciabatta & Bagels
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.