در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
درک HVAC ، مهارت به اندازه
تجهیزات HVAC
عنوان اصلی : HVAC Design
سرفصل های دوره :
مقدمه HVAC:
مقدمه
مقدمه
اصول
چرخه تبرید
نمودار آنتالپی فشار
مبرد ها و آبسرها
اجزای اساسی دستگاه های تهویه مطبوع و یخچال:
توابع و انواع کمپرسورها
عملکرد و انواع کندانسور
عملکرد و انواع شیر انبساط
لوازم جانبی مورد استفاده در سیستم
عملکرد و انواع تبخیر کننده
طبقه بندی سیستم تهویه هوا (سیستم مبرد مستقیم):
تقسیم AC - کار تقسیم AC با نمودارهای خط
تقسیم قابل انعطاف - کار از تقسیم قابل انعطاف با نمودارهای خط
پنجره AC - کار پنجره AC با نمودارهای خط
انواع AC تقسیم
دسته بندی تهویه مطبوع:
تمام سیستم هوایی
تمام سیستم آب
سیستم آب هوا
نمودار روان سنجی:
مطالعه نمودارهای روان سنجی
محاسبات بار گرما:
6.1 محاسبات بار حرارتی 1-سورپ
6.2 محاسبات بار حرارتی-2-خنک کننده شناسایی و تخمین
6.3 محاسبات بار حرارتی -3-ضریب ضریب انتقال
6.4 محاسبه بار حرارتی 4 - افزایش گرما از طریق دیوارها ، شیشه ، سقف ، پارتیشن
6.5 محاسبه بار حرارتی 5 مورد نیاز تهویه برای IAQ
6.6 محاسبه بار حرارتی 6-SHEF ، ADP و سرعت جریان هوا (CFM)
6.7 محاسبه بار گرما پروژه 7 نمونه ای
سیستم توزیع هوا:
7.1 تعریف مجرای و اصطلاحات
7.2 ملاحظات طراحی مجرای
7.3 یافتن اندازه مجرای با استفاده از مجرای
7.4 اندازه مجرای نسبت به نسبت ابعاد
7.5 روش اندازه گیری مجرای
7.6 انتخاب دیفیوزرها و کوره ها
فشار استاتیک:
محاسبات فشار استاتیک
سیستم هیدرونی:
9.1 مقدمه سیستم هیدرونی
9.2 نمودارهای هیدرونی سیستم P&I
تهویه آشپزخانه:
تهویه آشپزخانه
HVAC Design
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.