در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
در این مجموعه آموزش همراه آشپز بسیار بسیار حرفه ای ولفگانگ پانک شده و هنر آشپزی را از وی یاد خواهید گرفت.
عنوان اصلی : Wolfgang Puck Masterclass on Cooking
معرفی
آموزش کام شما
طرز تهیه: تن ساشیمی
دستور غذا: گوشت گوساله و دمی گلیس
دستور تهیه: استیک فلفل با سس شراب قرمز
دستور تهیه: سالاد فرارو با هویج سوخاری
دستور تهیه: مرغ سوخاری با سس پورت خردل
دستور تهیه: سس بشامل
دستور تهیه: برانزینو برشته شده
دستور تهیه: ریزوتو بلغور جو دوسر
دستور غذا: غذای دریایی گازپاچو
کوکتل
سفر ولفگانگ
فلسفه آشپزی ولفگانگ
فصل پاداش: ملزومات آشپزخانه
Wolfgang Puck Masterclass on Cooking
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.