وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

تدارکات کیک از ابتدا تا انتها

سرفصل های دوره


استراتژی های ساده را کشف کنید تا کسب و کار تزئین کیک خود را افزایش دهید.
شما ممکن است Buttercream را تسلط دهید، اما در مورد مهارت های دیگر شما نیاز به اجرای یک کسب و کار دکوراسیون کیک موفق دارید؟ Rachael Teufel طراح کیک برنده جایزه برنده جایزه را به عنوان تکنیک های آزمایش شده خود را برای اجرای یک کسب و کار حرفه ای و موفق به اشتراک می گذارد. پیدا کردن چگونگی پشته کردن، ذخیره و حمل کیک خود را در حالی که اجتناب از معمول - و آسان به اشتباه - اشتباهات.

عنوان اصلی : Cake Logistics From Start to Finish

سرفصل های دوره :

01 نکات آشپزخانه عمر مفید و ذخیره سازی
02 روش های انباشته
03 ذخیره کیک در حالی که تزئینات
04 حمل و نقل و راه اندازی کیک
05 Disassembling & Cutting کیک

نمایش سرفصل های انگلیسی

Cake Logistics From Start to Finish

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
مدرس:
شناسه: 13415
حجم: 1635 مگابایت
مدت زمان: 100 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زیرنویس انگلیسی: دارد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 23 اسفند 1400
تدارکات کیک از ابتدا تا انتها
تدارکات کیک از ابتدا تا انتها 1
تدارکات کیک از ابتدا تا انتها 2
تدارکات کیک از ابتدا تا انتها 3
تدارکات کیک از ابتدا تا انتها 4
تدارکات کیک از ابتدا تا انتها 5
تدارکات کیک از ابتدا تا انتها 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید