در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
خصوصیات اسیدهای آمینه ، تاشو پروتئین ، تصفیه و تکنیک های تعیین ساختار آنها را کاوش کنید
عنوان اصلی : Biochemistry: Learn Amino Acid and Protein Basics
سرفصل های دوره :
مقدمه:
مقدمه
اسیدهای آمینه اسید:
طبقه بندی
اسیدهای آمینه اصلاح شده
اسیدهای آمینه بتا
ذخیره اطلاعات
خصوصیات یونیزاسیون
ساختار ثانویه:
طرح راماچندران
ساختارهای ثانویه تشکیل شده توسط اسیدهای آمینه
سایر ساختارهای ثانویه
ساختارهای فوق العاده ثانویه
توالی:
توالی پروتئین- تخریب ادممن
تاشو پروتئین:
یک قیاس
پارادوکس لوینتال
آزمایش Anfinsen
نظریه های تاشو
آزمایش برای تعیین تاشو
پایداری پروتئین
تصفیه پروتئین:
بر اساس حلالیت
بر اساس وزن مولکولی
بر اساس PI
بر اساس فعالیت خاص
عملکرد پروتئین
تکنیک های تعیین ساختار پروتئین:
dichroism دایره ای
رزونانس مغناطیسی هسته ای
کریستالوگرافی اشعه X
بسته بندی:
خلاصه
بیایید همه چیزهایی را که تاکنون آموخته ایم به یاد بیاوریم
جایزه
Biochemistry: Learn Amino Acid and Protein Basics
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.