وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

آموزش کیک و کلوچه آرایی

سرفصل های دوره

با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با تزئین شیرینی و کوکی یاد می گیرید.

عنوان اصلی : Cookie Decorating For Beginners: Create Incredible, Edible Art

سرفصل ها :

1. معرفی
2. ملزومات تزئینی
3. آماده سازی برای تزئین
4. رویال آیسینگ تسلط
5. سیل اولیه
6. سیلابی مقطعی
7. مرطوب در سیلاب خشک
8. استفاده از استنسیل
9. سیل خیس روی مرطوب
10. استفاده از نشانگرهای خوراکی
11. تزئین کوکی های غذا
12. تزئین کوکی های عروسی
13. تزئین کوکی های زمستانی
14. افکار نهایی

نمایش سرفصل های انگلیسی

Cookie Decorating For Beginners: Create Incredible, Edible Art

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
شناسه: 28750
حجم: 1010 مگابایت
مدت زمان: 67 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 27 خرداد 1400
آموزش کیک و کلوچه آرایی
آموزش کیک و کلوچه آرایی 1
آموزش کیک و کلوچه آرایی 2
آموزش کیک و کلوچه آرایی 3
آموزش کیک و کلوچه آرایی 4
آموزش کیک و کلوچه آرایی 5
آموزش کیک و کلوچه آرایی 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید