وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

آموزش کرواسان پزی کلاسیک و تکنیک های مدرن

سرفصل های دوره

با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با پخت نان های شیرین یاد می گیرید.

عنوان اصلی : Classic Croissants, Modern Techniques

سرفصل ها :

درست کردن خمیر22:54
نورد و تاشو18:32
کروسانت کلاسیک25:39
کروسانت بادام 17:40
Pain au Chocolat & Ham & Cheese18:48
امتیاز: درست کردن خمیر بدون میکسر

نمایش سرفصل های انگلیسی

Classic Croissants, Modern Techniques

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
شناسه: 13416
حجم: 2206 مگابایت
مدت زمان: 109 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 8 تیر 1400
آموزش کرواسان پزی کلاسیک و تکنیک های مدرن
آموزش کرواسان پزی کلاسیک و تکنیک های مدرن 1
آموزش کرواسان پزی کلاسیک و تکنیک های مدرن 2
آموزش کرواسان پزی کلاسیک و تکنیک های مدرن 3
آموزش کرواسان پزی کلاسیک و تکنیک های مدرن 4
آموزش کرواسان پزی کلاسیک و تکنیک های مدرن 5
آموزش کرواسان پزی کلاسیک و تکنیک های مدرن 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید