وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

آموزش پخت نان ترش

سرفصل های دوره

با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با پخت نان یاد می گیرید.

عنوان اصلی : Easy Sourdough Bread For Beginners.

سرفصل ها :

1. معرفی.
2. استارتر خمیر ترش چیست؟
3. روز اول شروع خمیر ترش
4. شروع کننده خمیر مایه روز 2
5. شروع کننده خمیر ترش روز 3
6. شروع کننده خمیر ترش روز 4+
7. مرحله نگهداری آغازگر خمیر ترش
8. استارتر خمیر ترش خود را غسل تعمید دهید.
9. سخنی در مورد آرد.
10. دمای مطلوب خمیر (Ddt)
11. تجهیزاتی که ممکن است به آن نیاز داشته باشید.
12. Mix & Autolyse.
13. تخمیر فله و تا کردن شماره. 1
14. تخمیر فله و تا کردن شماره. 2
15. از پیش شکل دهید.
16. تکنیک شکل دهی ساده.
17. نان را اثبات کنید، امتیاز دهید و بپزید.
18. سخنرانی پاداش، خودتان لنگ بسازید.
19. سخنرانی پاداش، Banneton چیست.

نمایش سرفصل های انگلیسی

Easy Sourdough Bread For Beginners.

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
شناسه: 28783
حجم: 587 مگابایت
مدت زمان: 52 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زیرنویس انگلیسی: دارد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 5 بهمن 1399
آموزش پخت نان ترش
آموزش پخت نان ترش 1
آموزش پخت نان ترش 2
آموزش پخت نان ترش 3
آموزش پخت نان ترش 4
آموزش پخت نان ترش 5
آموزش پخت نان ترش 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید