در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با پخت نان یاد می گیرید.
عنوان اصلی : Easy Sourdough Bread For Beginners.
1. معرفی.
2. استارتر خمیر ترش چیست؟
3. روز اول شروع خمیر ترش
4. شروع کننده خمیر مایه روز 2
5. شروع کننده خمیر ترش روز 3
6. شروع کننده خمیر ترش روز 4+
7. مرحله نگهداری آغازگر خمیر ترش
8. استارتر خمیر ترش خود را غسل تعمید دهید.
9. سخنی در مورد آرد.
10. دمای مطلوب خمیر (Ddt)
11. تجهیزاتی که ممکن است به آن نیاز داشته باشید.
12. Mix & Autolyse.
13. تخمیر فله و تا کردن شماره. 1
14. تخمیر فله و تا کردن شماره. 2
15. از پیش شکل دهید.
16. تکنیک شکل دهی ساده.
17. نان را اثبات کنید، امتیاز دهید و بپزید.
18. سخنرانی پاداش، خودتان لنگ بسازید.
19. سخنرانی پاداش، Banneton چیست.
Easy Sourdough Bread For Beginners.
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.