وب سایت تخصصی شرکت فرین
دسته بندی دوره ها

آموزش پخت غذاهای ایتالیایی

سرفصل های دوره

با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با پخت غذاهای ایتالیایی یاد می گیرید.

عنوان اصلی : Basic Italian Cooking Skills

سرفصل ها :

1. معرفی
2. سوفریتو
3. سس گوجه فرنگی واقعی ایتالیایی
4. اسپاگتی با سس گوجه فرنگی و ریحان
5. carbonara اصل ایتالیایی
6. سس پستو اصلی
7. ریزوتو با زعفران
8. سیب زمینی پخته
9. کوفته ایتالیایی
10. استیک میلانی
11. کاپوناتا
12. لینگوین با صدف تازه
13. اسپاگتی با غذاهای دریایی و صدف
14. سالاد اختاپوس و سیب زمینی
15. ماهی پخته شده در پوسته
16. اره ماهی سیسیلی
17. فیله ماهی در فویل

نمایش سرفصل های انگلیسی

Basic Italian Cooking Skills

139,000 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ایمیل شما:
تولید کننده:
مدرس:
شناسه: 31323
حجم: 957 مگابایت
مدت زمان: 96 دقیقه
تعداد دیسک: 1 عدد
زیرنویس انگلیسی: دارد
زبان: انگلیسی ساده و روان
تاریخ انتشار: 3 بهمن 1399
آموزش پخت غذاهای ایتالیایی
آموزش پخت غذاهای ایتالیایی 1
آموزش پخت غذاهای ایتالیایی 2
آموزش پخت غذاهای ایتالیایی 3
آموزش پخت غذاهای ایتالیایی 4
آموزش پخت غذاهای ایتالیایی 5
آموزش پخت غذاهای ایتالیایی 6
طراحی سایت و خدمات سئو

139,000 تومان
افزودن به سبد خرید