در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
استراتژی های ساده را کشف کنید تا کسب و کار تزئین کیک خود را افزایش دهید.
شما ممکن است Buttercream را تسلط دهید، اما در مورد مهارت های دیگر شما نیاز به اجرای یک کسب و کار دکوراسیون کیک موفق دارید؟ Rachael Teufel طراح کیک برنده جایزه برنده جایزه را به عنوان تکنیک های آزمایش شده خود را برای اجرای یک کسب و کار حرفه ای و موفق به اشتراک می گذارد. پیدا کردن چگونگی پشته کردن، ذخیره و حمل کیک خود را در حالی که اجتناب از معمول - و آسان به اشتباه - اشتباهات.
عنوان اصلی : Cake Logistics From Start to Finish
سرفصل های دوره :
01 نکات آشپزخانه عمر مفید و ذخیره سازی
02 روش های انباشته
03 ذخیره کیک در حالی که تزئینات
04 حمل و نقل و راه اندازی کیک
05 Disassembling & Cutting کیک
Cake Logistics From Start to Finish
در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.