در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.

پنل کاربری

رمز خود را فراموش کرده اید؟ اگر اولین بار است از سایت جدید استفاده میکنید باید پسورد خود را ریست نمایید.
دسته بندی
دسته بندی

در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.

آموزش تهیه خمیر نان و شیرینی پزی

آموزش تهیه خمیر نان و شیرینی پزی

10,900 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
افزودن به سبد خرید
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ویدئو معرفی این محصول

با مشاهده این کورس آموزشی تهیه خمیر نان و شیرینی پزی را یاد گرفته و همراه با مدرس دوره در مثال های واقعی تهیه آن ها را تمرین خواهید کرد. 

عنوان اصلی : Know Your Dough

سرفصل ها :


مقدمه:
خوش آمدید و مقدمه.
چه نوع بیکر هستید؟
اهداف پخت و پز خود را
چهار مرحله خمیر:
چهار مرحله خمیر
مرحله اول خمیر
"خمیر خمیر به اندازه کافی مناسب است؟"
مرحله دوم خمیر
"خمیر آماده برای شکل دادن است؟"
مرحله سوم خمیر
"خمیر آماده برای پخت است؟"
اثبات!
مرحله چهارم خمیر
"نان به درستی پخته شده است؟"
چهار مرحله مسابقه
هفت روش ساده گام:
هفت مرحله
حالت های خمیر:
دو حالت اصلی خمیر
حالت ها
Gluten Overview توسعه
زمان استراحت امتحان کنید
می دانید superdough:
چه چیزی است و چرا برای شما خیلی خوب است؟
ساخت و مدیریت فرهنگ سوپاپ شما
ساخت یک شروع کننده ی حیوانی وحشی
ساخت یک نوشیدنی از سرچشمه خود
ExpebleShooting Starters
Quiz Sourdough
مواد تشکیل دهنده
قدرت آرد
آب، نمک و مخمر
Bakers درصد
Bakers Toolbox: تکنیک های کلیدی:
تکنیک ها
اجازه دهید راک و رول!
راک و نورد
تاشو
تاشو: چطور، چه زمانی و چرا؟
autolysing
Autolysing چیست؟
به autolyse یا نه؟
tucking
قبل از شکل دادن
Tucking و پیش شکل دادن
شکل دادن چگونگی و چرا
شکل دادن به Boule & Batard
shaping baguettes
امتیاز دادن چگونه و چرا
طرح های مختلف برای به ثمر رساندن
برش بالا
تزئینات
دستور العمل نان درخت زیتون
گندم برداشت
برداشت گندم دستور العمل
Techniques Quiz
MasterClasses:
juested یا superdough؟
نان روزانه: ترشح یا تخم مرغ، تخمیر طولانی در یخچال.
پخت نان روزانه روزانه
قهوه ای مایل به قرمز
روزانه میراث قهوه ای روزانه
نان بذر میراث Dragan
نان چاودار
پنیر و نان چیلی
Brioche Burger Buns
Ciabatta
فوکوس پر شده
خمیر پیتزا
doughology: فرآیندهای کلیدی:
چگونه خمیر را خم می کنید؟
تخمیر: روح نان سازی
حباب ها! ساختار داخلی
زمان و درجه حرارت
عقب ماندگی و برنامه ریزی
چگونه نان های پخته خود را بخوانید
"هر نان خوب را به تازگی بخوانید؟"
Quiz Doughology
یادگیری مادام العمر برای نانوایی ها:
دانستن نمره: تعریف اهداف پخت شما
پخت طولانی و شاد!