دسته بندی

در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.

پنل کاربری

رمز خود را فراموش کرده اید؟ اگر اولین بار است از سایت جدید استفاده میکنید باید پسورد خود را ریست نمایید.

آموزش مدیریت پیشرفته Jira

دانلود lynda Jira: Advanced Administration

10,900 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
افزودن به سبد خرید
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ویدئو معرفی این محصول

با مشاهده این کورس آموزشی از طریق انجام پروژه های واقعی و به زبانی بسیار ساده مطالب فراوانی را در رابطه با جیرا یاد می گیرید.

عنوان اصلی : Jira: Advanced Administration

این مجموعه آموزش ویدیویی محصول موسسه آموزشی lynda است که بر روی 1 حلقه دیسک به همراه فایلهای تمرینی ارائه شده و به مدت زمان 3 ساعت و 21 دقیقه در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.

در ادامه با برخی از سرفصل های درسی این مجموعه آموزش آشنا می شویم :


مقدمه:
دولت در جيرا
چه کسی این است؟
چه چیزی نیاز دارید؟
1. گزینه های پیکربندی:
مرور پیکربندی جهانی
با استفاده از مجوزهای جهانی
سفارشی کردن رابط
ایمیل فعال و غیر فعال کردن ایمیل
چالش: گزینه های پیکربندی عمومی
راه حل: گزینه های پیکربندی عمومی
2. استفاده از طرح ها:
انواع طرح ها
سلسله مراتب طرح
به اشتراک گذاری طرح های بین پروژه ها
چالش: بررسی طرح
راه حل: بررسی طرح
3. ایجاد طرح های سفارشی:
استفاده و ایجاد انواع موارد سفارشی
استفاده و ایجاد گردش کار سفارشی
استفاده و ایجاد صفحه نمایش سفارشی
استفاده و ایجاد زمینه های سفارشی
چالش: ایجاد یک قالب پروژه
راه حل: ایجاد یک قالب پروژه
4. مدیریت تنظیمات پروژه:
استفاده و ایجاد نسخه ها
استفاده و ایجاد اجزای
کار با کاربران
چالش: ایجاد اجزاء
راه حل: ایجاد اجزاء
5. کار با گروه ها و نقش ها:
استفاده از نقش پروژه
کار با گروه ها
استفاده از گروه ها و نقش ها در طرح ها
چالش: یک نقش خواندنی را ایجاد کنید
راه حل: یک نقش خواندنی ایجاد کنید
6. محدود کردن و به اشتراک گذاری اطلاعات:
استفاده و ایجاد مجوز
استفاده و ایجاد امنیت موضوع
استفاده و ایجاد اطلاعیه ها
چالش: ایجاد مجوزهای خواندنی فقط
راه حل: ایجاد مجوزهای خواندنی فقط
7. گسترش جیرا:
استفاده از برنامه های VET
ایجاد اتصالات
ایجاد ادغام
Challenge: Jira را به هم متصل کنید
راه حل: اتصال JIRA به اتصالات
8. خصوصیات پیشرفته :
وارد کردن داده ها
ایجاد مسائل از ایمیل
استفاده از یک کلکتور مسئله
استفاده از اتوماسیون
چالش: ایجاد یک کلکتور مسئله
راه حل: ایجاد یک مجموعه کلکتور
نتیجه گیری:
مراحل بعدی


Introduction :
Administration in Jira
Who is this for?
What do you need?

1. Configuration Options :
Global configuration overview
Using global permissions
Customizing the interface
Enabling and disabling email
Challenge: General configuration options
Solution: General configuration options

2. Using Schemes :
Types of schemes
Scheme hierarchy
Sharing schemes between projects
Challenge: Scheme review
Solution: Scheme review

3. Creating Custom Schemes :
Use and create custom issue types
Use and create custom workflows
Use and create custom screens
Use and create custom fields
Challenge: Create a project template
Solution: Create a project template

4. Managing Project Settings :
Use and create versions
Use and create components
Working with users
Challenge: Create components
Solution: Create components

5. Working with Groups and Roles :
Leveraging project roles
Working with groups
Using groups and roles in schemes
Challenge: Create a read-only role
Solution: Create a read-only role

6. Restricting and Sharing Information :
Use and create permissions
Use and create issue security
Use and create notifications
Challenge: Create read-only permissions
Solution: Create read-only permissions

7. Extending Jira :
Use and vet apps
Create connections
Create integrations
Challenge: Connect Jira to Confluence
Solution: Connect Jira to Confluence

8. Advanced Features :
Import data
Create issues from email
Use an issue collector
Use automation
Challenge: Create an issue collector
Solution: Create an issue collector

Conclusion :
Next steps