دسته بندی

در حال حاضر محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.

پنل کاربری

رمز خود را فراموش کرده اید؟ اگر اولین بار است از سایت جدید استفاده میکنید باید پسورد خود را ریست نمایید.

آموزش مدرک Word 2010 Microsoft Office Specialist (77-881)

دانلود lynda Cert Prep: Word 2010 Microsoft Office Specialist (77-881)

10,900 تومان
بیش از یک محصول به صورت دانلودی میخواهید؟ محصول را به سبد خرید اضافه کنید.
افزودن به سبد خرید
خرید دانلودی فوری

در این روش نیاز به افزودن محصول به سبد خرید و تکمیل اطلاعات نیست و شما پس از وارد کردن ایمیل خود و طی کردن مراحل پرداخت لینک های دریافت محصولات را در ایمیل خود دریافت خواهید کرد.

ویدئو معرفی این محصول

با مشاهده این کورس آموزشی هر آنچه دانش و تجربه در زمینه متخصص شدن در ورد 2010 و برای قبولی در آزمون بین المللی Word 2010 Microsoft Office Specialist (77-881) نیاز دارید را یاد گرفته ، همراه با مدرس مجموعه در پروژه های واقعی تمرین خواهید کرد.

عنوان اصلی : Cert Prep: Word 2010 Microsoft Office Specialist (77-881)

این مجموعه آموزش ویدیویی محصول موسسه آموزشی lynda است که بر روی 1 حلقه دیسک به همراه فایلهای تمرینی ارائه شده و به مدت زمان 4 ساعت و 17 دقیقه در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.

در ادامه با برخی از سرفصل های درسی این مجموعه آموزش آشنا می شویم :


معرفی
خوش آمدید
آنچه که قبل از تماشای این دوره می دانید
با استفاده از فایل های ورزشی
با استفاده از یادگیری پشتیبانی

1. Microsoft Officiet Specialist (MOS) Overview Exam
درک انواع مختلف گواهینامه های تخصصی مایکروسافت آفیس
آماده شدن برای امتحان
فرمت امتحان و تخصیص زمان

2. ایجاد، به اشتراک گذاری و نگهداری اسناد
ایجاد اسناد جدید
وارد کردن متن
درخواست های مختلف به یک سند
محافظت از یک سند
مدیریت نسخه های سند
به اشتراک گذاشتن اسناد
صرفه جویی در سند
چالش: به اشتراک گذاری و نگهداری اسناد
راه حل: به اشتراک گذاری و حفظ اسناد


3. محتوای فرمت اعمال فونت
اعمال فونت
اعمال پاراگراف
حرکت با استفاده از برو به
استفاده از پیدا کردن و جایگزینی
اعمال
به پاراگراف
Apply Tab تنظیمات به پاراگراف ها
تنظیمات فاصله را به متن و پاراگراف ها
ایجاد جداول
ایجاد جداول
ایجاد و اعمال گلوله
چالش: قرار دادن و فرمت متن
راه حل: قرار دادن و فرمت متن
4. اعمال طرح صفحه و محتوای قابل استفاده مجدد
صفحه، بخش و ستون ها




ایجاد و قرار دادن هدر ها و پاورقی ها
insert و اصلاح جعبه های متن
صفحات پوشش و اصلاح صفحات پوشش و علامت های Watermarks






/>
5. از جمله تصاویر و گرافیک
تصاویر کلیپ، کلیپ هنر و شکل ها
فرم های فرمت، کلیپ هنر و شکل ها
INSERT و Format SmartArt
Wordart
ایجاد قطعات سریع از اشیاء
چالش: اعمال مراجع
راه حل: درخواست منابع




مراحل بعدی


Introduction
Welcome
What to know before watching this course
Using the exercise files
Using the learning supports

1. Microsoft Office Specialist (MOS) Exam Overview
Understand the different kinds of Microsoft Office Specialist certifications
Prepare for the exam
Exam format and time allotment

2. Creating, Sharing, and Maintaining Documents
Create new documents
Insert text
Apply different views to a document
Protect a document
Manage document versions
Share documents
Save a document
Challenge: Share and maintain documents
Solution: Share and maintain documents

3. Format Content
Apply font attributes
Apply paragraph attributes
Navigate using Go To
Use Find and Replace
Apply indentation to paragraphs
Apply tab settings to paragraphs
Apply spacing settings to text and paragraphs
Create tables
Modify tables
Create and apply bullets
Challenge: Insert and format text
Solution: Insert and format text

4. Applying Page Layout and Reusable Content
Insert page, section, and column breaks
Margins and hyphenation
Apply themes
Create and insert headers and footers
Insert and modify text boxes
Insert and modify cover pages and watermarks
Add page backgrounds and borders
Challenge: Apply page layout and reusable content
Solution: Apply page layout and reusable content

5. Including Illustrations and Graphics
Insert pictures, clip art, and shapes
Format pictures, clip art, and shapes
Insert and format SmartArt
Insert and format WordArt
Create Quick Parts from objects
Challenge: Apply references
Solution: Apply references

6. Proofreading Documents
Use spelling and grammar check
Configure AutoCorrect settings
Insert and modify comments
Challenge: Add document objects
Solution: Add document objects

7. Applying References and Hyperlinks
Insert and edit hyperlinks
Create endnotes and footnotes
Create and update a table of contents
Challenge: Add document objects
Solution: Add document objects

8. Performing Mail Merge Operations
Set up a mail merge
Execute a mail merge
Challenge: Set up and execute a mail merge
Solution: Set up and execute a mail merge

9. Practice Exam
Challenge: Full-length MOS sample exam for Word 2010
Solution: Full-length MOS sample exam for Word 2010

Conclusion
Next steps